Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Υπάρχουν απειλές»: Τι λέει ο κατηγορούμενος που αφέθηκε ελεύθερος για την υπόθεση μαστροπείας 14χρονης

«Υπάρχουν απειλές»: Τι λέει ο κατηγορούμενος που αφέθηκε ελεύθερος για την υπόθεση μαστροπείας 14χρονης

Τι κατέθεσε στους αστυνομικούς η αδερφή της 14χρονης που έπεσε θύμα μαστροπείας ενώ διέμενε σε δομή της Νέας Σμύρνης.

Απειλές καταγγέλλει ότι δέχεται ο ένας από τους τρεις κατηγορούμενους στην υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης που διέμενε σε δομή της Νέας Σμύρνης, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος.

«Υπάρχουν  πάρα πολλές απειλές. Έχουν βγει κάποια πράγματα που όντως δεν ίσχυαν για μένα» λέει ο 25χρονο, μιλώντας στο Star. Σε ερώτηση για το αν αισθάνεται δικαίωση απαντά: «Βεβαίως. Απολύτως. Ο, τιδήποτε βγει στο μέλλον στην πορεία θα αποδειχθεί κιόλας ότι εγώ δεν είχα καμία δουλειά».

«Νόμιζα ότι τους έκανα χάρη, καθώς μου ζήτησαν να τους μεταφέρω με το αυτοκίνητό μου στην Ελευσίνα μαζί με μία φίλη τους» φέρεται να ισχυρίστηκε στις αρχές και είπε ότι αγνοούσε ότι η φίλη τους ήταν μόλις 14 ετών.

«Μου είπε ότι της πρότειναν 100 ευρώ για κάθε πελάτη» – Συγκλονίζει η κατάθεση της αδερφής της

Η κατάθεση της αδερφής της 14χρονης προκαλεί ανατριχίλα.

«Μου είπε ότι της πρότειναν να εκδίδεται και να είναι σερβιτόρα σε ένα μαγαζί. Θα της προσφέρουν σπίτι με όλα τα έξοδα πληρωμένα, 400 ευρώ για κάθε φορά που θα πηγαίνει στο σπίτι και επιπλέον 100 ευρώ για κάθε πελάτη. Επίσης από ότι μου είπε θα της πληρώνουν τα ρούχα που θα φοράει και τα εσώρουχα για να κάνει τη δουλειά» φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς η αδελφή της 14χρονης.

Η 14χρονη στις δύο καταθέσεις που έχει δώσει, που φθάνουν τις 80 σελίδες, περιγράφει στις αρχές ότι γνωρίζει τον πρώην τρόφιμο της Κιβωτού του Κόσμου και τον  φίλο του από κοινές παρέες τους τελευταίους μήνες. Πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση ο 30χρονος άντρας που βρέθηκε με το κορίτσι σε ξενοδοχείο και ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί. Έχει καταγραφεί στα βίντεο που έχουν προσκομιστεί στις δικαστικές αρχές .

Αναμένεται η συνάντηση της 14χρονης με τη μητέρα της

Η 14χρονη  αναμένεται να συναντηθεί με τη μητέρα της τις επόμενες ημέρες. Ο δικηγόρος της εξήγησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι η μητέρα επισκέπτεται το παιδί από την Ιούλιο του 2022 που φιλοξενείται στη δομή.

«Η μητέρα επανειλημμένως έχει επισκεφθεί το παιδί και έχει δείξει το ενδιαφέρον της. Έχει συμμετάσχει σε συνεδρίες με ψυχολόγους για να τους δώσει την εικόνα και να μπορέσει να τους βοηθήσει στο έργο τους και  γενικά έχει πραγματικό και ειλικρινές ενδιαφέρον και ανησυχία για τα παιδιά της» σημείωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Όθων Παπαδόπουλος.

Σε Μαραθώνα και Πεντέλη οι δυο αδερφές

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας, από χθες έχει φύγει από τη δομή  η 16χρονη  και έχει ενημερωθεί ήδη η αστυνομία η οποία γνωρίζει ότι το κορίτσι είναι σε  φιλικό σπίτι στο Μαραθώνα. Η 14χρονη βρίσκεται σε δομή στην Πεντέλη υπό την επιτήρηση  των αρχών.

Sports in

«Το όριο είναι η πείνα» – Διαδηλώσεις και επεισόδια στην Αργεντινή ενάντια στις πολιτικές λιτότητας του Μιλέι

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, σύμφωνα με έναν πρώτο απολογισμό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024