Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μάκης Καψάλης: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής - Υπέστη έμφραγμα

Μάκης Καψάλης: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής – Υπέστη έμφραγμα

Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση...

Μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του περνά τα τελευταία 24ωρα ο τραγουδιστής Μάκης Καψάλης, ιδιαίτερα γνωστός στη Λάρισα από το πέρασμά του από πολλά νυχτερινά κέντρα της πόλης.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου, χειρουργήθηκε και τώρα αναρρώνει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Έγραψε συγκεκριμένα: «Αγαπημένα φιλαράκια. Ο Θεός μου χάρισε την ζωή διότι έχω ακόμα να δώσω χαρά, θετική ενέργεια και αγάπη. Επειδή όλοι με ρωτάνε και ευχαριστώ για την αγάπη τους. Έπαθα έμφραγμα μυοκαρδίου, έκανα επέμβαση και τώρα με την βοήθεια του Θεού και των γιατρών – νοσηλευτών αναρρώνω. Όλα καλά. Να “κρατάτε γερά” και να χαμογελάτε… Σας ευχαριστώ ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου όλους για το τόσο ενδιαφέρον που δεν το περίμενα. Σε ένα μήνα έρχομαι δυνατότερος με νέα καρδιά μεγαλύτερη, καθαρή και γεμάτη αγάπη για όλους».

Τα σχόλια των φίλων του για ταχύτατη ανάρρωση έπεσαν «βροχή». «Περαστικά φιλαράκι, γέρος και δυνατός να είσαι», «Περαστικά σιδερένιος. Καλή ανάρρωση φίλε μου», «Περαστικά», «Σιδερένιος Μάκη», «Τα εμπόδια και οι δυσκολίες είναι για τους δυνατούς και εσύ απέδειξες ότι είσαι αληθινός μαχητής», «Να προσέχεις και σε περιμένουμε», είναι μόνο κάποια από τα συγκινητικά μηνύματα που έλαβε.

Η ανάρτησή του

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024