Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τριαντάφυλλος: «Αν το έκανε αυτό ο Γιώργος Θεοφάνους το έκανε μόνο για το χρήμα»

Τριαντάφυλλος: «Αν το έκανε αυτό ο Γιώργος Θεοφάνους το έκανε μόνο για το χρήμα»

«Γιατί τρελαίνεστε; Το χρήμα είναι γλυκό»

Καλεσμένος στο «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (25/3) ο Τριαντάφυλλος και παραχώρησε μία ξεχωριστή συνέντευξη.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής τοποθετήθηκε για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Τάσο Μπουγά και την διασκευή ενός τραγουδιού που είχε ερμηνεύσει στο παρελθόν η ερμηνεύτρια και τώρα χρησιμοποιήθηκε για εμπορικούς λόγους σε διασκευασμένη μορφή.

«Το θέμα είναι απλό, γιατί τρελαίνεστε; Το χρήμα είναι γλυκό. Αν το έκανε αυτό ο κ. Θεοφάνους το έκανε μόνο για το χρήμα. Η Νατάσα έβαλε την ψυχή της γι’ αυτό το τραγούδι και το έκανε επιτυχία. Έρχομαι στην θέση της Νατάσας και τώρα ο κόσμος θα το σκέφτεται αλλιώς», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε αφήνοντας άφωνη την Σίσσυ Χρηστίδου: «Έρχομαι στη θέση της Νατάσας και λέω τώρα ότι είμαι στο μαγαζί και τραγουδάω “Φεγγάρι μου να ψάξεις να τον βρεις” και ο κόσμος πριν ένα μήνα ήταν… μωρό μου, καψούρα μου, τον γκόμενό μου, τη γκόμενά μου κλπ… Και τώρα θα είναι “μ@λ@κ@ κοίτα, του Μπουγά, ο Μπουγάς”».

«Μη βρίζεις παιδί μου, είμαστε ζωντανά στον αέρα», του είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, εξήγησε ότι ο λόγος που δεν συμμετείχε φέτος στο Survivor, όπου είχε συμμετάσχει παλιότερα, είναι γιατί δεν ήθελε να λείψει ξανά από την ζωή του 7χρονου γιου του.

Μάλιστα, εξομολογήθηκε ότι οι δυο τους μοιράζονται πολλές στιγμές μέσα στην καθημερινότητα και ότι φέτος τα Χριστούγεννα ο μικρός έγραψε γράμμα στον Άγιο Βασίλη να μην φύγει για το παιχνίδι της επιβίωσης και φέτος.

Τέλος, για την συμμετοχή του στο μουσικό show «Just2US» σχολίασε ο Τριαντάφυλλος: «Έχει πολλά καλά ζευγάρια, στοχεύω να πάμε στην πεντάδα. Η Φελίσια Λαπάτη είναι πολύ καλή, δουλεύει πολύ και είναι φοβερό παιδί. Κάθε εβδομάδα η εξέλιξή της είναι φοβερή».

Δείτε τη συνέντευξή του

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024