Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ουκρανία: Ο ρωσικός στρατός μπορεί να φτάσει στο Κίεβο λέει ο Μεντβέντεφ

Ουκρανία: Ο ρωσικός στρατός μπορεί να φτάσει στο Κίεβο λέει ο Μεντβέντεφ

Ο Μεντβέντεφ ανέφερε ξανά πως ο ρωσικός στρατός μπορεί να φτάσει στο Κίεβο.

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ συνεχίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις που κάνει κατά της Ουκρανίας και της Δύσης. Ο πρώην πρόεδρος ανέφερε πως «Η Ρωσία όχι μόνο είναι αποφασισμένη να συνεχίσει με όλες τις δυνάμεις της τον πόλεμο στην Ουκρανία», ενώ ανέφερε πως  ίσως ο στρατός χρειαστεί να φτάσει ακόμα και ως το Κίεβο και την Λβιβ.

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας μπορεί να κληθούν να προελάσουν μέχρι το Κίεβο, ακόμη κι ως τη Λβιβ (δυτική Ουκρανία), δήλωσε ο πρώην πρόεδρος, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, σε συνέντευξή του που μεταδίδεται σήμερα από ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, ανάμεσά τους το κρατικό πρακτορείο RIA.

«Δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα. Αν χρειαστεί να πας στο Κίεβο, θα πας στο Κίεβο, αν χρειαστεί να πας στη Λβιβ, θα πας στη Λβιβ για να εξολοθρεύσεις αυτή τη μόλυνση», είπε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ο οποίος είναι σήμερα αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας της Ρωσίας.

Πώς αντέδρασε ο Μεντβέντεφ για το ένταλμα σύλληψης

Προκλητική ήταν η αντίδραση του πρώην προέδρου της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ο οποίος παρομοίασε το ένταλμα σύλληψης κατά του Βλαντίμιρ Πούτιν… με χαρτί υγείας. «Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον Βλαντίμιρ Πούτιν. Δεν χρειάζεται να εξηγήσω πού πρέπει να χρησιμοποιηθεί αυτό το χαρτί», έγραψε στα αγγλικά ο Μεντβέντεφ στο Twitter, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με ένα εικονίδιο από χαρτί υγείας.

Με διάθεση ειρωνείας και υποβάθμισης του γεγονότος, αντέδρασε η Μόσχα στην απόφαση του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου να εκδώσει ένταλμα σύλληψης κατά του Βλαντίμιρ Πούτιν, κατηγορώντας τον ότι είναι υπεύθυνος για εγκλήματα πολέμου που φέρεται να διαπράχθηκαν στην Ουκρανία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024