Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέα προθεσμία για τη Δευτέρα πήρε ο 44χρονος προπονητής του Τάε Κβον Ντο

Νέα προθεσμία για τη Δευτέρα πήρε ο 44χρονος προπονητής του Τάε Κβον Ντο

Ο 44χρονος είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών

Νέα προθεσμία έλαβε ο προπονητής του Τάε Κβον Ντο από την Ηλιούπολη για να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας 27 Μαρτίου. Νωρίτερα ο 44χρονος προπονητής βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό πέντε ανήλικων κοριτσιών.

Συγκεκριμένα σε βάρος του προπονητή ασκήθηκε ποινική δίωξη και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Tο κουβάρι την υπόθεσης ξετυλίχθηκε όταν τρία κορίτσια συνειδητοποίησαν όταν δεν είχε συμβεί στην κάθε μία μεμονωμένα, αλλά αυτή η δράση ήταν συνεχόμενη.

Έτσι προχώρησαν στην μήνυση και μέσα από αυτή την προκαταρκτική εξέταση που ξεκίνησε και τους μάρτυρες που κατέθεσαν προέκυψαν και άλλες δύο καταγγέλλουσες. Αυτό που χτύπησε «καμπανάκι» στις Αρχές ήταν το γεγονός ότι οι καταγγέλλουσες μίλησαν για μία δράση που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Εξετάζουν τα κινητά και τα tablet

Στην κατοχή του προπονητή – βιαστή βρέθηκαν τρία κινητά, δύο tablet και τρία laptop, καθώς και συσκευές αποθήκευσης ψηφιακών αρχείων, τα οποία εξετάζονται από τους ειδικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 44χρονος κατέγραφε τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Όπως συνέβη και σε προηγούμενες περιπτώσεις βιασμών ανηλίκων, αναμένεται να δοθεί εισαγγελική διάταξη για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 44χρονου προπονητή.

Αυτό θα γίνει προκειμένου να καταφέρει το τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής να συλλέξει πληροφορίες για τη δράση του.

Τι λέει ο δικηγόρος των θυμάτων του βιαστή – προπονητή

Ο Αντώνης Πεπελάσης, δικηγόρος των κοριτσιών, μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

«Μιλάμε για τις τρεις κοπέλες που έχουν υποβάλλει μήνυση στις 19 Ιανουαρίου 2023. Προτάθηκαν κάποιοι μάρτυρες κι έγινε και η προκαταρκτική εξέταση. Προέκυψαν άλλα δύο περιστατικά και για αυτό έχουμε και διώξεις για πέντε περιπτώσεις.

Οι σημερινές ηλικίες των κοριτσιών είναι 18 – 24 ετών και τα περιστατικά έγιναν στην ηλικία των 12 μέχρι 16 ετών, ανάλογα την περίπτωση».

Σε ερώτηση γιατί τα θύματα έκαναν τις καταγγελίες στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο  ο δικηγόρος είπε: «Το πλαίσιο το οποίο επιτρέπει την διερεύνηση τέτοιων πράξεων, καθορίζεται από τις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα, μέσα στο πλαίσιο στο οποίο βρισκόμαστε. Σε κάθε περίπτωση το κάθε θύμα, θέλει τον δικό του χρόνο. Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες».

«Το σημαντικό για τις κοπέλες ήταν το γεγονός όταν στην συνέχεια των συζητήσεων μεταξύ τους συνειδητοποίησαν ότι δεν πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό. Αφορούσε μία συμπεριφορά με πολλούς αποδέκτες. Είχε διάρκεια και επανάληψη», συμπλήρωσε ο κ. Πεπελάσης.

Για τον σκοπό της καταγγελίας ανέφερε ότι είναι διττός και να τιμωρηθεί η κάθε συμπεριφορά, αλλά και να προστατευθούν στο μέλλον κι άλλα παιδιά.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024