Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οργή στην Ηλιούπολη για τον προπονητή-βιαστή – Συνθήματα έξω από τη σχολή Τάε Κβον Ντο

Οργή στην Ηλιούπολη για τον προπονητή-βιαστή – Συνθήματα έξω από τη σχολή Τάε Κβον Ντο

Η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη καθώς πολλά από τα παιδιά τους πήγαιναν στη σχολή του κατηγορούμενου.

Οργή έχει προκαλέσει σε όλη την Ελλάδα η είδηση με τον προπονητή του Τάε Κβον Ντο από την Ηλιούπολη που κατηγορείται για τον βιασμό πέντε ανήλικων κοριτσιών.

Μάλιστα η τοπική κοινωνία «βράζει» με τους κατοίκους να δηλώνουν τον αποτροπιασμό τους γι’ αυτή τη νέα υπόθεση φρίκης που συγκλονίζει τη χώρα μας, γράφοντας συνεχώς συνθήματα έξω από το γυμναστήριο στο οποίο ο προπονητής προέβαινε στις αρρωστημένες πράξεις του σε βάρος των ανήλικων κοριτσιών.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το in, κάποιοι έχουν γράψει ένα σύνθημα για αυτό που όλος ο κόσμος διερωτάται. Δηλαδή πώς γίνεται ένας δάσκαλος ή προπονητής, που πρέπει να είναι πρώτα απ’ όλα παιδαγωγός, ο οποίος μάλιστα είναι και ο ίδιος πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, να βγάζει τις αρρωστημένες ορέξεις στις μαθήτριες του.

«Δάσκαλε γιατί;», γράφει το σύνθημα έξω από τη σχολή  του Τάε Κβον Ντο στην Ηλιούπολη.

Υπενθυμίζεται πως ανάλογα συνθήματα είχαν γραφτεί στη τζαμαρία της σχολής, αμέσως μόλις έγινε γνωστή αυτή η υπόθεση φρίκης, τα οποία ανέφεραν «δύο μέτρα κάτω από τη γη για κάθε παιδοβιαστή».

Η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη καθώς πολλά από τα παιδιά τους πήγαιναν στη σχολή του κατηγορούμενου, ο οποίος ενδέχεται να έχει ασελγήσει και σε άλλα ανήλικα.

Σε βάρος του προπονητή ασκήθηκε ποινική δίωξη και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για τη Δευτέρα  27 Μαρτίου.

Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του 44χρονου

Ο 44χρονος κατηγορούμενος ερευνάται για κακοποίηση πέντε παιδιών ενώ ενδέχεται η έρευνα των Αρχών να αναδείξει ότι υπήρξαν και άλλα θύματα καθώς, όπως λένε άνθρωποι που τον γνώριζαν, ανάμεσά τους και ο πρώην προπονητής του «είχε ταλέντο να κρύβεται φανερά».

Η δράση του αποκαλύφθηκε όταν δύο κορίτσια βρήκαν το κουράγιο να τον καταγγείλουν. Μάλιστα, μετά τη μήνυση που κατέθεσαν σε βάρος του τα ενήλικα σήμερα κορίτσια, ο προπονητής του Τάε Κβον Ντο, βρισκόταν στο μικροσκόπιο των Αρχών και τελικά συνελήφθη όταν οι δύο αθλήτριες κατήγγειλαν ότι ακόμα και σήμερα συνεχίζει να κακοποιεί παιδιά και πιο συγκεκριμένα, μία 15χρονη.

Τελικά, διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση, από την οποία προέκυψε ότι δύο ακόμα παιδιά κακοποιήθηκαν από την ηλικία των 12 μέχρι τα 16 από τον προπονητή.

Η δράση του προπονητή άρχισε το 2009 και το γεγονός ότι επί τόσα έτη συνέχιζε να κακοποιεί παιδιά, κερδίζοντας μάλιστα την εμπιστοσύνη των οικογενειών τους, δημιουργεί ερωτηματικά. Τα ερωτηματικά αυτά πληθαίνουν, αν αναλογιστεί κανείς, όπως έγινε γνωστό, ο προπονητής είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία, καθώς είχε πάει με καραμπίνα στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του, και αφού έσπασε τα πάντα ανέβηκε στην ταράτσα και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Αφού είχε σπάσει ότι υπήρχε μέσα στο σπίτι, είχε ανέβει στην ταράτσα και είχε βάλει την καραμπίνα κάτω από το σαγόνι του, απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει.

Την ίδια απειλή, αυτή της αυτοκτονίας εκβίασε και τα ανήλικα θύματά του, ώστε να μην αποκαλύψουν τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Πώς προσέγγιζε τις αθλήτριες και τα πιτζάμα πάρτι στη σχολή τάε κβο ντο

Ο 44χρόνος προσέγγιζε κορίτσια ηλικίας 12 με 16 ετών, επαινώντας τα για τις αθλητικές τους ικανότητες και πείθοντας τα να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα με σκοπό να κάνουν πολύωρες προπονήσεις κυρίως ατομικές.

Όμως, δεν προχωρούσε αμέσως στις ειδεχθείς πράξεις του αλλά φρόντιζε πρώτα να κερδίσει την εμπιστοσύνη των οικογενειών των κοριτσιών, πηγαίνοντας μέχρι και οικογενειακές διακοπές μαζί τους.

Στη συνέχεια, είτε στον χώρο του γυμναστηρίου, είτε στο σπίτι του, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των ανήλικων κοριτσιών.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο προπονητής μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης διοργάνωνε στο χώρο του γυμναστηρίου και «πιτζάμα» πάρτι, με τη συμμετοχή ανηλίκων.

Πλέον, οι αστυνομικοί που έχουν προχωρήσει στην κατάσχεση κινητών τηλεφώνων, υπολογιστών και μέσων αποθήκευσης από τη σχολή του 44χρονου, θα εξετάσουν τα αρχεία που περιέχουν ώστε να διαπιστωθεί αν ο συλληφθείς βιντεοσκοπούσε τους σκληρούς βιασμούς.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024