Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέες μαρτυρίες για τον προπονητή που κατηγορείται ότι βίαζε ανήλικες στην Ηλιούπολη

Νέες μαρτυρίες για τον προπονητή που κατηγορείται ότι βίαζε ανήλικες στην Ηλιούπολη

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησαν: ένας φίλος του προπονητή από την Ηλιούπολη και ένας συνάδελφός του

Σοκάρουν τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την δράση του 44χρονου προπονητή του Τάε Κβον Ντο, ο οποίος για περισσότερα από δέκα χρόνια (από το 2009, μέχρι το 2020) φέρεται να βίαζε  πέντε ανήλικες αθλήτριες του στο σπίτι του και στη σχολή πολεμικών τεχνών στην Ηλιούπολη.

Φίλος του προπονητή από την Ηλιούπολη μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» και είπε ότι δεν μπορεί να πιστέψει όσα του αποδίδονται, προσθέτοντας ότι η οικογένεια του 44χρονου είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Από την άλλη πλευρά συνάδελφός του επιμένει, πως ο προπονητής είχε ένα χάρισμα να κρύβεται φανερά.

Επισημαίνοντας ότι είναι ανεπίτρεπτο, να αγγίξεις ακόμη και στην πλάτη έναν αθλητή, περιέγραψε πως ο ίδιος είχε προειδοποιήσει μια μητέρα, πριν 7 χρόνια για τον 44χρονο. Όμως εκείνη του επιτέθηκε φραστικά τότε. Αποδείχτηκε πως ένα από τα θύματα του προπονητή ήταν η κόρη της.

«Κρυβόταν φανερά»

Συγκεκριμένα, ο προπονητής Τάε Κβον Ντο, Γιάννης Χιωτάκης, μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA», επανέλαβε ότι ο 44χρονος, «ήταν πολύ κοινωνικός και είχε ένα χάρισμα να κρύβεται φανερά, δηλαδή δεν κυκλοφορούσε με τις αθλήτριες και τις μαθήτριες κρυφά σε κάποιους απομονωμένους χώρους, κυκλοφορούσε φανερά στους δρόμους της Ηλιούπολης, στην κεντρική πλατεία.

Δεν γνωρίζω εάν κυκλοφορούσαν ως «ζευγάρι». Η σχολή του μου έκανε εντύπωση. Είχα παρευρεθεί και στον χώρο του για προαγωγικές εξετάσεις ζωνών και μπαινόβγαινα και στον χώρο και φεύγοντας από το μαγαζί σταματούσα στη σχολή και μιλούσα και με τους αθλητές και με τους γονείς, που τους γνωρίζω και προσωπικά», είπε αρχικά.

«Ανεπίτρεπτο να αγγίξεις τον αθλητή»

«Απαγορεύεται να αγγίξεις τον αθλητή, και το χτύπημα στην πλάτη απαγορεύεται. Είναι ανεπίτρεπτο, δεν έχουμε δικαίωμα να πλησιάσουμε ούτε στα αποδυτήρια των αθλητριών, όχι να έχουμε σχέσεις μαζί τους. Δεν είχε παρεξηγηθεί γιατί δεν είχε δώσει ποτέ το δικαίωμα όσο μπορούσα και ήμουν στον χώρο. Δεν αντιλήφθηκα ποτέ κάποιο βλέμμα ή κάποια χειρονομία», συμπλήρωσε ο κ. Χιωτάκης.

Για τις αντιδράσεις των γονιών επεσήμανε πως, «μου είχε κάνει εντύπωση και είχα πιάσει και μια μητέρα των αθλητριών και από τις καταγγέλλουσες και την ρώτησα τι γίνεται και δέχθηκα και επίθεση. Αναρωτιόμουν «γιατί κυκλοφορεί με τα κορίτσια, με τις αθλήτριες, με την κόρη σας;»….

»Μου απαντούσαν: «Χιωτάκη είσαι περίεργος, τι μας λες, το έχουμε μεγαλώσει είναι δικό μας παιδί, τι λες τώρα; Μπαίνει μέσα στο σπίτι μας, βγαίνει, παρέα μας». Και έλεγα «εντάξει ό,τι πείτε εσείς». Εμένα είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη και την φιλία μου, ήταν επικοινωνιακός.

«Είχα προειδοποιήσει μια μητέρα»

Μάλιστα ήταν θύμα του η μία κοπέλα για την  οποία είχα προειδοποιήσει τη μητέρα. Με πήρε χθες τηλέφωνο η μητέρα και μου είπε ότι έχω δίκιο και μου ζήτησε συγγνώμη, και ότι νόμιζε ότι είχα κάτι προσωπικό μαζί του. Το έχω πει πάνω από 7 χρόνια στην μητέρα αυτό. Έβλεπα ό, τι συνεχιζόταν το φαινόμενο όχι όμως με τις ίδιες κοπέλες».

«Δεν γνωρίζω εάν ήταν ανέκαθεν αυτή η συμπεριφορά γιατί δεν θα ήταν στον χώρο του Ταε Κβον Ντο. Είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών και των παιδιών», τόνισε ο κ. Χιωτάκης.

«Δεν το χωράει το μυαλό μου»

Από την άλλη πλευρά, φίλος του 44χρονου δήλωσε: «Τον ξέρω εδώ και 15 χρόνια. Ο… γενικά δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά που ακούω. Έχω πέσει από τα σύννεφα. Πραγματικά όμως. Δηλαδή ακόμα και τώρα που συζητάω όλο αυτό, δεν το χωράει το μυαλό μου.

Με τον… κάναμε ψαρέματα μαζί. Δεν μπορώ να πω κάτι αρνητικό για τον… Δεν έχω δηλαδή, ήταν ένα παιδί πολύ ευγενικό, δεν έχω κάτι αρνητικό να πω για τα χρόνια που τον ξέρω.

Όλο αυτό πραγματικά με έχει σοκάρει πάρα πολύ».

«Είναι ράκος»

Στην συνέχεια ο φίλος του τονίζει ότι δεν είχε δει κάτι περίεργο.

Ειδικότερα: «Ούτε καν, ούτε καν. Το παιδί ήταν παντρεμένο, χώρισε, είχε ένα παιδάκι, παντού με τον γιο του, ούτε καν το μυαλό μου είχε πάει σε κάτι τέτοιο».

Ενώ για την κατάσταση του κατηγορούμενου είπε: «χθες ήμουν με την αδερφή του, μίλησα και με την μητέρα του στο τηλέφωνο. Είναι και οι δύο ράκος, αν μπορώ να πω αυτή την λέξη. Τους έχει έρθει ο ουρανός σφοντύλι κανονικά.

Δεν το πιστεύουν, δεν μπορούν να το χωνέψουν….Ό,τι και να είναι ο… η οικογένεια του δεν έχει να κάνει με όλο αυτό.

Χθες που ήμουν εκεί κι άκουγε για τον αδερφό της έβαζε τα κλάματα. Είναι τραγικό αυτό το πράγμα που έχει συμβεί. Οταν με πήρε χθες τηλέφωνο (η αδελφή προπονητή) και μου τα’ λεγε, της είπα: «δεν παίζει, έχει γίνει λάθος»».

Δείτε όσα είπε στο MEGA:

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024