Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φωτιά στη Νέα Σμύρνη: Βίντεο ντοκουμέντο - Εμπρησμό καταγγέλλει υπάλληλος της καθαριότητας του εστιατορίου

Φωτιά στη Νέα Σμύρνη: Βίντεο ντοκουμέντο – Εμπρησμό καταγγέλλει υπάλληλος της καθαριότητας του εστιατορίου

Η φωτιά έχει προκαλέσει ολική καταστροφή στο εστιατόριο, ενώ επεκτάθηκε και σε άλλα διαμερίσματα.

Στις 4:30 η ώρα τα ξημερώματα της Παρασκευής 24 Μαρτίου φωτιά ξέσπασε σε κατάστημα εστίασης επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη.

Η καταστροφή που έχει υποστεί το κατάστημα εστίασης είναι ολοκληρωτική, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της Πυροσβεστικής. Συγκεκριμένα, εκεί βρίσκονται 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα και ένα γερανοφόρο, ενώ οι δυνάμεις πρόκειται να ενισχυθούν.

Το γερανοφόρο όχημα ρίχνει νερό στους ορόφους πάνω από το κατάστημα, καθώς σε κάποια διαμερίσματα των άλλων τεσσάρων ορόφων έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά και οι πυροσβέστες επιχειρούν προκειμένου να αποσοβήσουν την επέκτασή της. Η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε από το κατάστημα εστίασης και να επεκτάθηκε.

Μέχρι στιγμής έχουν κλείσει τα δύο ρεύματα του δρόμου, ενώ η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, ήδη έχει αποχωρήσει από το σημείο το πρώτο ασθενοφόρο με έναν τραυματία που έχει υποστεί εγκαύματα και είναι σε δύσκολη κατάσταση.

Το τραυματισμένο άτομο διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό, ενώ έχει σπεύσει στο σημείο άλλο ένα ασθενοφόρο προκειμένου να παραλάβει άλλον ένα τραυματία. Ο τραυματίας φέρεται να είναι ένοικος ενός εκ των διαμερισμάτων πάνω από το κατάστημα εστίασης.

Καταγγελίες για εμπρησμό

Οι πυροσβέστες με φακούς και πάνω σε γερανοφόρο, ψάχνουν μέσα στα διαμερίσματα, τα οποία έχουν εκκενωθεί, εάν υπάρχουν ακόμα άτομα εγκλωβισμένα, ενώ πυροσβέστες βρίσκονται και στον πρώτο όροφο, όπου πραγματοποιούν ελέγχους στα διαμερίσματα.

Εργαζόμενος της καθαριότητας του καταστήματος μίλησε στο MEGA και ανέφερε πως ενώ βρισκόταν μέσα και καθάριζε, εμφανίστηκαν 2-3 άτομα τα οποία έσπασαν το τζάμι, πέταξαν κάτι ακριβώς στην είσοδο του καταστήματος και εκδηλώθηκε αμέσως η φωτιά που επεκτάθηκε στον υπόλοιπο χώρο, όπως επίσης και στα πάνω διαμερίσματα.

«Δουλεύω στο κατάστημα. Κάποιος έσπασε το τζάμι και μετά ξέσπασε φωτιά και τράπηκε σε φυγή. Εγώ ήμουν μέσα στο μαγαζί, δουλεύω στο μαγαζί στην καθαριότητα. Μόνος μου ήμουν μέσα και αμέσως βγήκα έξω», ανέφερε ο υπάλληλος.

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 4-3 παρ. (2-2 κ.δ.): Επική πρόκριση με buzzer beater του Ντιαλό στο 120+1′!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκλεισε την Λίβερπουλ στην παράταση με γκολ του Ντιαλό στο 120+1' και πέρασε στα ημιτελικά του FA Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024