Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μάρα Δαρμουσλή: Η πρώτη αντίδραση της μετά τη φωτιά στο εστιατόριο του συζύγου της

Μάρα Δαρμουσλή: Η πρώτη αντίδραση της μετά τη φωτιά στο εστιατόριο του συζύγου της

«Ήταν μεγάλη επένδυση, από εκεί και πέρα, είμαι και μητέρα, έμαθα άνθρωποι κάηκαν», τόνισε η ηθοποιός.

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική τα ξημερώματα της Παρασκευής (24/3) μετά τη φωτιά που ξέσπασε σε γνωστό εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη.

Η φωτιά επεκτάθηκε από το ισόγειο κατάστημα και στους ορόφους της πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές. Μέσω του κλιμακοστασίου, απεγκλωβίστηκαν πέντε άτομα, ανάμεσα τους υπάρχει ένας τραυματίας που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», καθώς και μια μητέρα με το βρέφος της, που μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο Παίδων.

Ποσοστό από το εστιατόριο, που καταστράφηκε ολοσχερώς, ανήκει στον σύζυγο της Μάρας Δαρμουσλή, Βασίλη Τσατσάκη. Η ηθοποιός μίλησε στο «Πρωινό» και περιέγραψε πώς έμαθε για τη φωτιά.

«Ήταν μεγάλη επένδυση»

«Από τα δελτία ενημερώθηκα, δεν είμαι στο σημείο. Πήγε ο Βασίλης, ο άνδρας μου δηλαδή, για να ενημερωθεί από τις Αρχές. Αυτό έγινε στις 04:30-05:00 και το μάθαμε στις 07:00 γιατί εκείνη την ώρα έτυχε να ξυπνήσω εγώ για να θηλάσω. Εγώ ψάχνω πιο πολύ να δω αν είναι καλά, μην υπάρχουν τραυματίες, μην έχει χτυπήσει άνθρωπος», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Κάμερες υπάρχουν, τώρα τι έχει μείνει απ’ τις κάμερες, τι έχει καταγράφει, δεν ξέρω ακριβώς πως λειτουργούσε το κύκλωμα και που έχει μείνει αρχείο γιατί ήταν live κάμερες. Το μαγαζί έχει καεί ολοσχερώς. Ήταν μεγάλη επένδυση, από εκεί και πέρα, είμαι και μητέρα, έμαθα άνθρωποι κάηκαν».

«Ένα βρέφος πήγε στο Παίδων, εκεί πήγε το μυαλό μου πιο πολύ,  μην έπαθε κανένας άνθρωπος τίποτα γιατί έβλεπα κι εγώ τις εικόνες με τον καπνό μέχρι που φαινόταν. Ήταν τρομακτική η φωτιά, δηλαδή τρομακτικό! Εμένα με ενδιαφέρει το καλό των ανθρώπων», συμπλήρωσε η ίδια.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι «δεν έχω ιδέα ούτε για τρομοκρατικά χτυπήματα, ούτε είχα απειλές, ούτε μίση η οικογένεια μας, δεν είχαμε τέτοια θέματα. Να είμαστε καλά, με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι να είναι καλά και από εκεί και πέρα υπάρχουν οι Αρχές και οι αρμόδιοι, οι οποίοι θα αναλάβουν και θα ψάξουν και θα δούνε τι θα γίνει».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024