Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανδρέας Μικρούτσικος: Έτσι αντιμετώπισαν τα σχόλιά του για την Όλγα Τρέμη τα πρόσωπα της τηλεόρασης

Ανδρέας Μικρούτσικος: Έτσι αντιμετώπισαν τα σχόλιά του για την Όλγα Τρέμη τα πρόσωπα της τηλεόρασης

«Δεν εκθέτουμε έναν άνθρωπο εν αγνοία του. Μιλάμε για μια προσωπική στιγμή», τονίζουν χαρακτηριστικά

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στην ελληνική σόουμπιζ, μετά τις αποκαλύψεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Όλγα Τρέμη, σχετικά με τη σχέση τους πριν από πολλά χρόνια.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ!, ο παρουσιαστής μίλησε για την περίοδο που έζησε έναν κεραυνοβόλο έρωτα με τη δημοσιογράφο, και ξεσήκωσε συζητήθηκε ιδιαιτέρως, καθώς έδωσε στο φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες χωρίς τη συγκατάθεσή της.

H Έλενα Χριστοπούλου σχολίασε ότι «ο Ανδρέας Μικρούτσικος κάνει το χειρότερο, αδειάζει έναν άνθρωπο, ποιο savoir vivre είναι αυτό που επιτρέπει σε έναν άνδρα, όποιος κι αν είναι αυτός, να εκθέσει έτσι μια γυναικά».

Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να της απαντά: «Σε μερικούς τους χαλάω τη μαγκιά, τη μόστρα. Εννοώ κακόβουλους, εγκάθετους. Η κ. Χριστοπούλου είπε ότι είναι κανιβαλισμός που είπα μια ερωτική ιστορία. Η κ. Χριστοπούλου θέλει να γίνει η Σιδηρά κυρία του Σκάι».

Η Μπέττυ Μαγγίρα είπε με τη σειρά της: «Φάνηκε πολύ μικρούτσικος ο Ανδρέας» ενώ ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε πως «θα έπρεπε να προστατέψουν τον Ανδρέα Μικρούτσικο. πρέπει να ζητήσει συγνώμη ο Ανδρέας Μικρούτσικος».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τοποθετήθηκε λέγοντας: «Κοινός παρονομαστής όλων μας θεωρώ ότι είναι η άποψη ότι δεν εκθέτουμε έναν άνθρωπο εν αγνοία του. Μιλάμε για μια προσωπική στιγμή 50 χρόνια πριν που από τη στιγμή που και οι δύο δεν παρέχουν τη συναίνεση να δημοσιοποιηθεί, τότε δεν θα έπρεπε να δημοσιοποιείται».

Kαι πρόσθεσε: «Δεν αξίζει σε μία κυρία να ξέρουν όλοι οι άνθρωποι πώς ήταν η πρώτη φορά που έκανε έρωτα. Αυτή είναι μια ιδιωτική στιγμή, μια στιγμή που την κρατάει κάθε άνθρωπος σε ένα κουτάκι στην ψυχή του, στο μυαλό του και στις αναμνήσεις του και κάποιος από τους δύο τη βγάζει φέιγ βολάν και την κάνει θέμα σε περιοδικό… Αυτό με θίγει σαν γυναίκα, με σοκάρει και με προσβάλει. Δεν περίμενα ότι θα εκθέσει κάποιον με αυτό τον τρόπο».

Από την άλλη, στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου τάχθηκε η Σοφία Βόσσου. Η γνωστή τραγουδίστρια και πρώην σύζυγος του παρουσιαστή αναφέρθηκε στα σχόλια γύρω από τη σχέση του με την Όλγα Τρέμη, λέγοντας ότι «είναι γνωστό, δεν είναι η πρώτη φορά που το λέει ο Ανδρέας. Δεν είπε κι ότι τη σκότωσε, πού είναι το μεμπτό; Γιατί πρέπει να λιθοβολούμε τα πάντα; Γιατί τόση σοβαροφάνεια για τον πρώτο άντρα ή την πρώτη γυναίκα;».

«Έχουμε γίνει οι χειρότερες κουτσομπόλες, φτάνει πια! Έλεος! Και λίγο χιούμορ δεν βλάπτει. Υπάρχει μία παροιμία που λέει: δουλειά δεν είχε ο διάολος κι αυτό τα παιδιά του. Δεν έχουμε με τι άλλο να ασχοληθούμε», κατέληξε.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024