Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το επεισόδιο του προπονητή - βιαστή με τη σύζυγό του και η νοσηλεία σε νοσοκομείο - «Την έκανε μπαούλο στο ξύλο»

Το επεισόδιο του προπονητή – βιαστή με τη σύζυγό του και η νοσηλεία σε νοσοκομείο – «Την έκανε μπαούλο στο ξύλο»

Ο προπονητής φέρεται να είχε μεταφερθεί στο Δρομοκαΐτειο μετά το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με θύμα την εν διαστάσει σύζυγό του.

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον προπονητή τάε κβο ντο στην Ηλιούπολη, που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων μαθητών του.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 44χρονος απειλούσε την εν διαστάσει σύζυγό του ότι θα αυτοκτονήσει ενώ τις ίδιες απειλές εκτόξευε και στα ανήλικά θύματά του προκειμένου να μην αποκαλύψουν όσα τους έκανε.

Όμως, φαίνεται πως δεν σταμάτησε εκεί την κακοποιητική του συμπεριφορά απέναντι στην εν διαστάσει σύζυγό του, αλλά άσκησε βία εναντίον της.

«Το 2019 μπήκε μέσα στο σπίτι, όταν ήταν σε διάσταση. Τα έσπασε όλα, την έκανε μπαούλο στο ξύλο και είχε και μια καραμπίνα μαζί του. Δεν έστρεψε το όπλο προς την πρώην γυναίκα του, την πήρε και πήγε πάνω στην ταράτσα, την έβαλε κάτω από το πηγούνι και απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει» υποστηρίζει μιλώντας στο star, στενός φίλος του προπονητή.

Μετά το περιστατικό μεταφέρθηκε στο Δρομοκαΐτειο. «Τον παρακολούθησε ψυχολόγος, του έδωσε αγωγή και δεν κατάλαβα γιατί τον αφήσανε έξω. Επέμενε η γυναίκα του και φίλη μου, μην τον αφήνετε έξω, μην τον αφήνετε έξω είναι επικίνδυνος» πρόσθεσε.

Το πιτζάμα πάρτι και τα ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό που διοργάνωνε ο προπονητής

Ο 44χρονος προπονητής, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού ο ίδιος, που κατηγορείται ότι βίασε τουλάχιστον πέντε ανήλικες αθλήτριές του διοργάνωνε ταξίδια σε αγώνες στο εξωτερικό, καλοκαιρινά camp, πεζοπορίες και ημερήσιες εκδρομές.

Τα social media του κατηγορούμενου προπονητή είναι «πλημμυρισμένα» από φωτογραφίες και βίντεο με αθλητές και αθλήτριές του.

Το 2019 ο 44χρονος είχε διοργανώσει μέσα στην σχολή πιτζάμα πάρτι. Τα παιδιά είχαν στρώσει σεντόνια και μαξιλάρια σε όλη την αίθουσα για να κοιμηθούν.

Φέρεται να βιντεοσκοπούσε τους βιασμούς

Οι καταγγέλλουσες, ενήλικες πλέον, αποφάσισαν να σπάσουν τη σιωπή τους και να αποκαλύψουν κάνοντας μήνυση στην εισαγγελία τον εφιάλτη που έζησαν.

Την περίοδο 2009-2020 ο υπεράνω πάσης υποψίας προπονητής τις απομόνωνε στο χώρο του γυμναστηρίου αλλά και στο σπίτι του και τις κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ φέρεται να βιντεοσκοπούσε και τους βιασμούς.

Μάλιστα οι κοπέλες κατήγγειλαν πως ο προπονητής συνεχίζει ακόμα και σήμερα την αρρωστημένη δράση του κακοποιώντας σεξουαλικά ένα 15χρονο κορίτσι και έτσι άμεσα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Συνθήματα στα τζάμια του γυμναστηρίου

Η μηχανή του παραμένει έξω από το γυμναστήριο – κολαστήριο. Σύμφωνα με μαρτυρίες, επιβίβαζε σε αυτή μαθήτριες μετά τις προπονήσεις και τις γυρνούσε στα σπίτια τους.

Γονείς ανήλικων αθλητριών του τάε κβο ντο παραμένουν ανάστατοι.

Η έρευνα για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη, με τους γονείς και τους στενούς συγγενείς των κοριτσιών που κατήγγειλαν τον 44χρονο να ζητούν την παραδειγματική του τιμωρία προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στην εγκληματική του δράση.

Άγνωστοι έγραψαν με σπρέι υβριστικά συνθήματα στα τζάμια έξω από το γυμναστήριο – κολαστήριο, ενώ αύριο ο 44χρονος θα κληθεί να δώσει απαντήσεις ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Πώς αποπλανούσε τα παιδιά – Τους έκανε μασάζ στα πόδια και κοπλιμέντα

Ο 44χρονος είχε βρει απίθανους τρόπους για να πετύχει τον αρρωστημένο σκοπό του.

Τα κορίτσια έχουν δώσει λεπτομέρειες για τον τρόπο δράσης του προπονητή τους, ο οποίος τις απομόνωνε στο γυμναστήριο. Στην αρχή τους έκανε μασάζ στα πόδια και άγγιζε διάφορα σημεία του σώματός τους, κάνοντάς τους κοπλιμέντα.

Οι Αρχές είναι πεπεισμένοι ότι κι άλλα παιδιά έχουν πέσει θύματα του προπονητή, ενώ αναμένεται η σχετική εισαγγελική διάταξη προκειμένου να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024