Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Προκαλεί η μητέρα του προπονητή στην Ηλιούπολη: «Δεν ξέρω ποιες είναι αυτές οι κοπέλες που έχουν κάνει αυτή τη ζημιά»

Προκαλεί η μητέρα του προπονητή στην Ηλιούπολη: «Δεν ξέρω ποιες είναι αυτές οι κοπέλες που έχουν κάνει αυτή τη ζημιά»

Αδιανόητες δηλώσεις από τη μητέρα του προπονητή του Τάε Κβον Ντο στην Ηλιούπολη

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον προπονητή του Τάε Κβον Ντο στην Ηλιούπολη που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικες αθλήτριές του.

Η μητέρα του 44χρονου προπονητή χαρακτηρίζει «εξωφρενικές» τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως ο γιος της δεν είχε δώσει ποτέ τέτοιου είδους «σημάδια».

«Ο γιος μου από μικρός ήταν ένα καλό και υπάκουο παιδί όπως και η κόρη μου. Έχω μεγαλώσει τα παιδιά μου με αρχές και δυσκολίες. Ξεκίνησε το άθλημα μικρός κι έφτασε σε καλό επίπεδο, μπήκε στην Εθνική Ομάδα» είπε αρχικά η μητέρα του προπονητή μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star.

«Ποτέ δεν είχε πέσει στην αντίληψή μου ότι ο γιος μου έκανε χρήση ουσιών. Ήταν πάντα ενάντια σ’ αυτά τα πράγματα, ήταν αθλητής. Δεν έπινε και τρεφόταν υγιεινά», τόνισε σχετικά.

«Δεν είχε δώσει ποτέ σημάδια για όσα τον κατηγορούν, αλλιώς θα το έβλεπα», ισχυρίστηκε η μητέρα του. Και συνέχισε: «Δεν είχε πολλές σχέσεις στη ζωή του. Πριν παντρευτεί είχε δύο-τρεις σχέσεις. Ήταν σταθερός και μαζεμένος. Δεν είχε δείξει ποτέ τίποτα περίεργο. Μετά παντρεύτηκε, έκανε το παιδάκι του. Είχε κάποιες δυσκολίες στον γάμο του, αλλά ως εκεί».

Μιλώντας για τον εγγονό της, περιέγραψε τις σχέσεις που έχει το παιδί με τον πατέρα του λέγοντας πως είναι «κολλητοί». «Έχει λατρεία ο ένας στον άλλον».

«Δεν ξέρω ποιες είναι αυτές οι κοπέλες που έχουν κάνει αυτή τη ζημιά»

«Είναι σαν κεραυνός όλο αυτό για εμένα. Δεν μπορώ να το διανοηθώ γιατί δεν έχει δείξει ποτέ τέτοια σημάδια. Ποτέ. Δεν ξέρω ποιες είναι αυτές οι κοπέλες που έχουν κάνει αυτή τη ζημιά. Αυτά που ακούω είναι εξωφρενικά πράγματα. Δεν ξέρω πώς προέκυψε όλο αυτό και ποιος ήθελε να κάνει αυτό το κακό».

Η ίδια αποκάλυψε πως μίλησε τηλεφωνικά με τον γιο της που είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «Του μίλησα χθες στο τηλέφωνο, δε μου διευκρίνισε κάτι, ήταν χάλια», είπε χαρακτηριστικά.

Η μητέρα του κατηγορούμενου έδωσε απαντήσεις και για τον ξεχωριστό χώρο που είχε ο γιος της στο γυμναστήριο της Ηλιούπολης, υποστηρίζοντας πως μετά το διαζύγιο, ο 44χρονος περνούσε δύσκολα οικονομικά και έτσι είχε διαμορφώσει έναν μικρό χώρο στη σχολή για να μπορεί να κοιμάται.

Η ίδια λέει πως όποτε πήγαινε στη σχολή έβλεπε τα παιδιά και τους γονείς να είναι ενθουσιασμένοι με τον δάσκαλό τους. «Δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα. Όσες φορές πήγαινα δεν άκουγα κακό λόγο».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024