Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Δεν ανέχομαι να ακουμπήσει το παιδί μου ούτε ο Θεός ο ίδιος» – Πατέρας ξεσπά για τον προπονητή από την Ηλιούπολη

«Δεν ανέχομαι να ακουμπήσει το παιδί μου ούτε ο Θεός ο ίδιος» – Πατέρας ξεσπά για τον προπονητή από την Ηλιούπολη

Ο πατέρας αθλητή που προπονούσε ο κατηγορούμενος ξεσπά για τη δράση του με θύμα ανήλικα κορίτσια.

«Όποιος ακουμπήσει το παιδί μου θα τον σκοτώσω» ξεσπά πατέρας αθλητή μιλώντας για την ειδεχθή υπόθεση του προπονητή τάε κβον ντο στην Ηλιούπολη., ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικες αθλήτριές του.

Μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή «Live News», ο κ. Γιώργος ανέφερε πως δεν τον εκπλήσσουν τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δράση του προπονητή. Ο ίδιος αποφάσισε να διακόψει την προπόνηση του παιδιού του με τον συγκεκριμένο προπονητή, επειδή ο κατηγορούμενος, όπως λέει, αθέτησε τη συμφωνία που είχαν κάνει.

«Δεν με εκπλήσσει τίποτα, ήταν αναμενόμενο. Όταν οι γονείς δεν προσέχουν τα παιδιά τους ή τα αφήνουν ανεξέλεγκτα, τα αποτελέσματα είναι αυτά» υποστήριξε.

«Όποιο κορίτσι έκανε καλά την άσκηση ή την επίδειξη τα ακουμπούσε» περιγράφει και ξεσπά: «Εγώ το παιδί δεν ανέχομαι να το ακουμπήσει ο Θεός ο ίδιος. Όποιος ακουμπήσει το παιδί μου θα τον σκοτώσω».

«Δεν είχα σχέση μαζί του, δεν είχα ούτε πάρε δώσε ούτε φιλικές σχέσεις με τον κατηγορούμενο. Πήγαινα το παιδί μου, εγώ, το τονίζω, στο γυμναστήριο, περίμενα και το έπαιρνα. Όχι το πήγαινα, το άφηνα και το έπαιρνα ύστερα από δύο ώρες, όπως έκαναν άλλοι γονείς, ή να τα φέρνει αυτός με το δικό του το αμάξι στο σπίτι τους» κατέληξε ο πατέρας του αθλητή.

«Συνολικά πέντε οι υποθέσεις κοριτσιών που ερευνώνται» – Τι λέει η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, συνολικά ερευνώνται πέντε υποθέσεις κακοποίησης αθλητριών από τον προπονητή τάε κβο ντο.

«Με βάση τα αποτελέσματα της προκαταρκτικής εξέτασης, υπάρχουν άλλες δύο κοπέλες οι οποίες κακοποιήθηκαν από την ηλικία των 12 μέχρι τα 16. Ελπίζουμε να μην βγουν και άλλες κοπέλες αφού και εφόσον δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του. Και οι 5 κοπέλες θεωρούν πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος μπορεί  να κακοποιεί ακόμα και σήμερα άλλα παιδιά» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Δημογλίδου, μιλώντας στην εκπομπή «Live News».

Η εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, απαντώντας στο ερώτημα πώς γίνεται ένα παιδί να μην καταλαβαίνει ότι κακοποιείται, εξήγησε ότι οι άνθρωποι που προβαίνουν σε βιασμούς δεν το κάνουν ξαφνικά μία μέρα αλλά το δημιουργούν σιγά σιγά. «Δεν υπάρχει κανόνας για το πότε πρέπει να μιλήσουν τα θύματα» υπογράμμισε η Κωνσταντία Δημογλίδου.

Τα… πάρτι στη σχολή

Ως άνθρωπος υπεράνω υποψίας κινούνταν ο 44χρονος προπονητής και πατέρας ενός 7χρονου αγοριού.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο προπονητής μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης διοργάνωνε στο χώρο του γυμναστηρίου και «πυτζάμα» πάρτι, με τη συμμετοχή ανηλίκων.

Πλέον, οι αστυνομικοί που έχουν προχωρήσει στην κατάσχεση κινητών τηλεφώνων, υπολογιστών και μέσων αποθήκευσης από τη σχολή του 44χρονου, θα εξετάσουν τα αρχεία που περιέχουν ώστε να διαπιστωθεί αν ο συλληφθείς βιντεοσκοπούσε τους σκληρούς βιασμούς.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024