Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δεκαεξάχρονη αθλήτρια kickboxing κατήγγειλε τον προπονητή της για σεξουαλική παρενόχληση

Δεκαεξάχρονη αθλήτρια kickboxing κατήγγειλε τον προπονητή της για σεξουαλική παρενόχληση

Ακόμα ένα περιστατικό με προπονητή που προσπάθησε να ασελγήσει σε ανήλικη αθλήτριά του.

Ακόμα μία δασώδης υπόθεση με έναν προπονητή να προσπαθεί να βιάσει μία αθλήτριά του ήρθε στο φως, μετά την υπόθεση με τον προπονητή τους στο τάε κβο ντο, ο οποίος εργαζόταν σε αθλητικό σύλλογο της Ηλιούπολης και κατηγορείται πως βίαζε ανήλικα κορίτσια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha  μία 16χρονη αθλήτρια του kickboxing, κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση και απόπειρα βιασμού από τον προπονητή της. Μάλιστα η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της Δικαιοσύνης με τους γονείς του κοριτσιού να καταθέτουν μήνυση κατά του προπονητή.

Η απότομη αλλαγή στη συμπεριφορά της έκανε τους γονείς της 16χρονης να ανησυχήσουν και να ζητήσουν τη βοήθεια παιδοψυχολόγου, όπου το παιδί «έσπασε» και εξιστόρησε τα όσα εφιαλτικά βίωσε.

«Το κορίτσι μου είχε τελείως διαφορετική συμπεριφορά, ήταν πιο κλειστό. Το καταλαβαίνω γιατί δεν ήθελε ούτε να το αγκαλιάσω. Ήταν λίγο πιο απόμακρη, χωρίς όρεξη στο σπίτι. Στο σχολείο και ιδιαίτερα στο φροντιστήριο, ενώ ήταν μαθήτρια του 18 και του 19, μας έλεγαν ότι δεν πολυενδιαφέρεται, ότι την έχουν πιάσει πολλές φορές να κλαίει», είπε αρχικά ο πατέρας της 16χρονης.

«Το παιδί μου μετά τις συνεδρίες που έκανε, ήρθε σε εμένα και μου είπε μπαμπά αν δεν με βοηθήσεις να κάνω μήνυση, θα κάνω καμία τρέλα», προσέθεσε.

Ήρθε από πάνω μου, λέγοντάς μου στο αυτί πως θέλει να με φιλήσει

Όλα ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 2022 στην προετοιμασία της ομάδας για συμμετοχή σε διεθνές τουρνουά, τότε ο προπονητής απομόνωσε για πρώτη φορά τη 16χρονο.

«Μου είπε να μείνω έξω από την προπόνηση και μα κάνω διατάσεις, καθώς είχα τραυματισμό. Ήρθε από πάνω μου, λέγοντάς μου στο αυτί πως θέλει να με φιλήσει. Δεν μπορούσα να αντιδράσω, είχα υποστεί σοκ», ανέφερε η 16χρονη αθλήτρια σύμφωνα με τον Alpha.

Όπως καταγγέλλει την ίδια ημέρα δέχθηκε ακόμα μία επίθεση από τον προπονητή την ώρα που οι υπόλοιποι αθλητές είχαν αποχωρήσει. «Τη στρίμωξε στη γωνία, της έλεγε πάλι θέλω να σε φιλήσω, την έπιασε με βία και τη στρίμωξε», είπε ακόμα ο πατέρας του κοριτσιού.

«Έβαλε το χέρι του στο στόμα μου και με έσπρωξε στο κρεβάτι»

Όμως ο προπονητής δεν έμεινε εκεί και αποπειράθηκε να τη βιάσει σε δωμάτιο ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια παραμονής της ομάδας στο εξωτερικό για αγώνες

«Με έπιασε βίαια από τα μαλλιά με το ένα χέρι και με το άλλο κράτησε σφιχτά τα δύο μου χέρια. Άρχισα να κλαίω με λυγμούς. Έβαλε το χέρι του στο στόμα μου και με έσπρωξε στο κρεβάτι», είπε ακόμα το παιδί.

Μάλιστα στην έκθεσή της η παιδοψυχολόγος ανέφερε: «Το παιδί στις πέντε συνεδρίες που κάναμε αφηγείται συνεχώς τα συγκεκριμένα περιστατικά που της προκαλούν έντονη θλίψη και άγχος, ευερεθιστότητα, πρόβλημα συγκέντρωσης στο σχολείο και αποστροφή προς οποιαδήποτε σωματική επαφή, εφιάλτες και δυσκολίες στον ύπνο».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024