Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Αισθάνομαι άθλια, δεν ευθύνομαι εγώ» λέει η μητέρα της 14χρονης από τη Νέα Σμύρνη

«Αισθάνομαι άθλια, δεν ευθύνομαι εγώ» λέει η μητέρα της 14χρονης από τη Νέα Σμύρνη

«Μου έκρυβαν πολλά πράγματα» λέει η μητέρα της 14χρονης για το ίδρυμα στη Νέα Σμύρνη, στο οποίο διέμενε το παιδί.

Για τη νέα υπόθεση της 14χρονης που διέμενε σε ίδρυμα στη Νέα Σμύρνη και έπεσε θύμα κυκλώματος μαστροπείας, μιλά η μητέρα της. Η μητέρα, φανερά συντετριμμένη, επιρρίπτει ευθύνες στο ίδρυμα, που όπως λέει της έκρυβε πράγματα, για τα όσα εφιαλτικά έζησε το παιδί.

«Έχω 4 παιδιά που είναι σε ίδρυμα. Με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου και μου το είπε, είμαι συντετριμμένη» λέει αρχικά η μητέρα της 14χρονης, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Μιλούσα μαζί της, αλλά όχι συχνά. Ένιωθα ότι δεν ήταν ασφαλής. Μπαινόβγαιναν και οι δύο όποτε ήθελαν (και η μεγαλύτερη κόρη της, ηλικίας 16 ετών διέμενε στη συγκεκριμένη δομή). Είχαν φύγει πολλές φορές και γι’ αυτό έβγαιναν τα alerts, ήταν σε κίνδυνο τα παιδιά μου. Δεν με ενημέρωνε ποτέ το ίδρυμα, εγώ έπαιρνα τηλέφωνο. Μου έκρυβαν πολλά πράγματα» λέει συναισθηματικά φορτισμένη.

«Τους ρώταγα πού ήταν τα παιδιά και μου έλεγαν θα γυρίσουν, τους ρωτούσα πόσο καιρό έλειπαν και δεν μου απαντούσαν. Θέλω να πάνε σε άλλο ίδρυμα, μέχρι να μπορέσω να ορθοποδήσω και να τα πάρω υπό την εποπτεία μου. Έκανα αίτηση στον εισαγγελέα για να πάνε σε ένα καλύτερο περιβάλλον μέχρι να μπορώ να τα πάρω εγώ» λέει η μητέρα.

Η μητέρα υποστηρίζει ότι για αυτό που συνέβη στην κόρη της ευθύνονται οι «κακές παρέες», ενώ τονίζει ότι εκείνη δεν έχει ευθύνη. «Αισθάνομαι άθλια. Ντρέπομαι για τα παιδιά μου. Δεν ευθύνομαι εγώ, έκανα ό,τι μπορούσα για να τα σώσω», είπε, όμως παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να βρίσκεται κοντά τους για να τα στηρίξει.

Την ευθύνη στη 14χρονη ρίχνουν οι μαστροποί

«Μας είχε πει ότι είναι 17 χρονών. Με τη θέλησή της γινόντουσαν όλα», είπαν στις καταθέσεις τους οι μαστροποί, προκαλώντας οργή. Ο 29χρονος Ταχίρ (αρχικά Τ.Χ.) ήταν ο μαστροπός. Ο ίδιος είναι παντρεμένος και πατέρας τριών ανήλικων παιδιών.

Ο Δ.Κ. ήταν παρών στο ραντεβού με το κορίτσι. Είναι 25 ετών και πατέρας 2 παιδιών, ενώ διαμένει στη Μαγούλα. Αρκετές είναι οι φωτογραφίες του δίπλα σε περιπολικά και σε…. 50ευρα.

«Μίλησα και με το παιδί. Δεν νομίζω ότι ο γιος μου είναι βιαστής», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star o πατέρας του Δ.Κ., δικαιολογώντας τον.

Από την άλλη, ο Ελλάδιος Σπηρλιώτης , 24 ετών, τραβούσε βίντεο την ασέλγεια σε βάρος της 14χρονης. Αυτός είναι πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου» και πρόκειται για αυτόν που παρέδωσε στις Αρχές επτά βίντεο από όσα φρικιαστικά βίωνε το 14χρονο κορίτσι.

Συγγενής του Σπηρλιώτη τον κατηγόρησε, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ότι «είναι ένα παράσιτο, ζει εις βάρος άλλων».

«Έχει κάνει φυλακή τέσσερα χρόνια για ληστείες κλοπές εκβιασμούς, ξυλοδαρμούς. Κανένας από την οικογένεια δεν θέλει να έχει επαφή μαζί του εδώ και πολλά χρόνια. Πάντα δημιουργούσε προβλήματα. Θα έπρεπε να ντρέπεται γι’ αυτό που έκανε! Να μείνει στη φυλακή. Έχει αδερφές, έχει ανιψιές σε τέτοια ηλικία. Πήγε σε ένα κοριτσάκι να το εκμεταλλευτεί. Μόνο αηδία μου προκαλεί αυτός ο άνθρωπος», δηλώνει στο Star.

Sports in

«Το όριο είναι η πείνα» – Διαδηλώσεις και επεισόδια στην Αργεντινή ενάντια στις πολιτικές λιτότητας του Μιλέι

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, σύμφωνα με έναν πρώτο απολογισμό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024