Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάρις Αλεξίου: «Μου στέλνουν μηνύματα από τα τέσσερα σημεία του πλανήτη για το Maestro»

Χάρις Αλεξίου: «Μου στέλνουν μηνύματα από τα τέσσερα σημεία του πλανήτη για το Maestro»

Μια συγκινητική ανάρτηση με βίντεο έκανε η Χάρις Αλεξίου για τη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τη διεθνή επιτυχία του Maestro στο MEGA.

Η ιδιαιτέρως θετική ανταπόκριση του κοινού του Netflix έφερε το Maestro στην πρώτη δεκάδα, από τις πρώτες κιόλας ημέρες προβολής του. Την επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που δημιουργήθηκε για το MEGA την αγαπήσαμε εμείς αλλά την αγάπησε και ο πλανήτης μιας και το «Maestro in Blue», όπως είναι ο τίτλος του «Maestro» στο Netflix προβάλλεται πλέον παγκοσμίως.

«Είναι η πιο δύσκολη δουλειά που έχω κάνει. Αν δεν είχα την στήριξη και το πράσινο φως από το MEGA και την πρόσκληση από τον πρόεδρο του καναλιού που μου είπε «κανε ό,τι θέλεις ελεύθερα», δεν θα μπορούσα να το κάνω. Το έκανα χάρις στην ελευθερία που μου έδωσε το MEGA να κινηθώ όπως θέλω. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά μια δουλειά τέτοιων απαιτήσεων» έλεγε εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του στο MEGA ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Η Χάρις Αλεξίου, μέσα από μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, ευχαρίστησε στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για την πανέμορφη και πρωτόγνωρη συνθήκη που ζει με την τεράστια επιτυχία που σημειώνει το Maestro.

«Φίλοι και γνωστοί μου τηλεφωνούν και μου στέλνουν μηνύματα αλλά και άγνωστοι μου στέλνουν μηνύματα από τα τέσσερα σημεία του πλανήτη για να μου εκφράσουν τη χαρά τους για το Maestro. Και θυμάμαι το πρώτο τηλεφώνημα που μου έκανε ο Χριστόφορος, τον αιφνιδιασμό μου όταν μου πρότεινε να συμμετέχω στο έργο αυτό και αυτός που ήταν σαν να με περίμενε ότι θα δεχτώ.

Μου είπε θέλω να σας στείλω το σενάριο να το διαβάσετε, είναι τρεις γενιές ανθρώπων και θέλω αυτές να συνυπάρξουν.

Του είπα να μου στείλει το σενάριο και μου είπε ότι θέλω να κάνεις την γιαγιά. Μμμ… τη γιαγιά. Δεν περίμενα βέβαια να κάνω την κόρη ούτε την εγγονή. Σκέφτηκα λοιπόν ένα δύο δευτερόλεπτα και λέω θα την κάνω. Θα ξεκινήσω από γιαγιά και βλέπουμε.

Τον ευχαριστώ πολύ για αυτό τον μοναδικό κόσμο που μου γνώρισε. Για τους σπουδαίους ηθοποιούς που τους θαύμαζα και τώρα έπαιζα μαζί τους. Για τα νέα παιδιά, τα νέα ταλέντα που γνώρισα. Τη φοβερή παραγωγή, αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους, που ήταν συνέχεια εκεί για να μας φροντίζουν, να μας ντύνουν, να μας προσέχουν.

Μια ομάδα που ήξερε πολύ καλά να τη διαλέξει ο Χριστόφορος. Τον ευχαριστώ πολύ για τις μουσικές που αγαπάει. Για εμένα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο γιατί είναι ένας άνθρωπος που είναι γεμάτος μουσική.

Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν έχει σχέση με τη μουσική και ο Χριστόφορος έχει. Εύχομαι να μπορέσουμε να νιώσουμε και εμείς αυτή τη χαρά. Την χαρά τη δική του γιατί τη χαρά την πήραμε από τον Maestro και εξακολουθούμε να την παίρνουμε.

Αυτόν τον σπόρο που έβαλε και ανοίχτηκε η χώρα σε όλο τον πλανήτη να την εισπράξει, να τη χαρεί γιατί είναι σαν μωρό παιδί που θέλει να τα κάνει όλα από την αρχή.

Δεν ικανοποιείται με τίποτα και του αξίζουν πάρα πολλά μπράβο. Ευχαριστώ Χριστόφορε που μπήκα και μπήκες στην καρδιά μου. Ο ένας μπήκε στην καρδιά του άλλου», ανέφερε η Χάρις Αλεξίου στο βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram.

Δείτε το βίντεο της ανάρτησής της 

To Maestro άνοιξε τα φτερά του

Τα διθυραμβικά σχόλια για τη σειρά του MEGA αποδείχθηκε ότι δεν ήταν υπερβολή με το Netflix να το ξεχωρίζει ως διαμάντι και να το εντάσσει στην πλατφόρμα. Η πρώτη ελληνική σειρά που το καταφέρνει στην ιστορία.

Ευτυχισμένος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δειπνεί με τον συνδιευθύνοντα σύμβουλο του Netflix και εκλεκτούς συνδαιτημόνες μεταξύ των οποίων η Νία Βαρντάλος και η Μαρία Μενούνος και στο βάθος η οικογένεια του MEGA καμαρώνει.

Το «ταξίδι» της σειράς

Ο επικεφαλής περιεχομένου και συνδιευθύνοντας σύμβουλος στο Netflix, Τεντ Σαράντος προσκάλεσε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη σε δείπνο στο Λος Άντζελες, με αφορμή τις πρώτες μέρες παγκόσμιας προβολής, αλλά και την επιτυχία της σειράς.

Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Τζον Στάμος, η Νία Βαρντάλος και Μαρία Μενούνος.

Μια πολύ ζεστή συνάντηση όπου ο σκηνοθέτης και δημιουργός της σειράς ιδιαίτερα ενθουσιασμένος ανήρτησε μέσα από το προφίλ του στο Instagram μερικές φωτογραφίες από το δείπνο, το οποίο περιελάμβανε και χωριάτικη σαλάτα! Στη λεζάντα της δημοσίευσης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για όσα βιώνει αυτές τις μέρες με το «ταξίδι» της σειράς στο παγκόσμιο Netflix.

«Δεν έχω λόγια να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη»

«Ένα κάλεσμα από τον Τεντ Σαράντος για την επιτυχία του Maestro in Blue στις πρώτες του παγκόσμιες μέρες… Δεν έχω λόγια να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη και ευτυχία για αυτό που έζησα εδώ στο ΛΑ και για την καταπληκτική υποδοχή…».

Όγδοο στην παγκόσμια κατάταξη του Netflix το Maestro

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του Flixpatrol που αφορούν την Κυριακή 19 Μαρτίου, η ελληνική σειρά κατάφερε να μπει στη δεκάδα και μάλιστα, στην όγδοη θέση. Στην Ιταλία βρέθηκε στην 6η θέση, στην Τουρκία στην 5η θέση, ενώ στη Μάλτα στην 4η.

Στα σχόλια για το «Maestro in Blue», όπως είναι ο τίτλος για το Netflix, οι θεατές αποθεώνουν τόσο την πλοκή και το σενάριο, όσο τις ερμηνείες, τη μουσική και το τεχνικό κομμάτι της σειράς, που μπήκε στη δημοφιλή συνδρομητική πλατφόρμα, πριν από 3 μέρες, τη 17η Μαρτίου.

Το τραγούδι της Χαρούλας Αλεξίου, «Προσευχή», επίσης σχολιάστηκε θετικά από τους ξένους θεατές.

Κάποιοι άλλοι δε, γράφουν ότι θέλουν ήδη να μετακομίσουν σε κάποιο ελληνικό νησί, μετά τα πλάνα των Παξών, που κυριαρχούν.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024