Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ: Δύο φορες κάλεσε ο Μητσοτάκης τον Ανδρουλάκη πριν τις υποκλοπές

ΝΔ: Δύο φορες κάλεσε ο Μητσοτάκης τον Ανδρουλάκη πριν τις υποκλοπές

Ο κ. Ανδρουλάκης κλήθηκε δύο φορές από τον κ. Μητσοτάκη προκειμένου να συζητήσουν πριν ακόμα βγουν στην δημοσιότητα οι υποκλοπές

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Μάντζου, η ΝΔ ανέφερε πως ο πρωθυπουργός είχε απευθύνει πρόσκληση προς τον Νίκο Ανδρουλάκη μόλις εξελέγη αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να τον συναντήσει, πολύ πριν έρθει η διαβόητη υπόθεση των παρακολουθήσεων, αλλά ο κ. Ανδρουλάκης αρνήθηκε.

Συγκεκριμένα η ΝΔ ανέφερε: «Οφείλουμε να υπενθυμίσουμε στον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ κ. Μάντζο, ο οποίος αιτιολόγησε την άρνηση του κ. Ανδρουλάκη να συναντήσει τον κ. Μητσοτάκη, μιλώντας για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, ότι η πρόσκληση του πρωθυπουργού απευθύνθηκε δύο φορές στον κ. Ανδρουλάκη όταν εκλέχτηκε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή 8 μήνες πριν από αυτήν την υπόθεση».

«Προφανώς, άλλοι είναι οι λόγοι για τους οποίους ο κ. Ανδρουλάκης αρνήθηκε δύο φορές τη συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη», κατέληξε η ΝΔ.

«Θράσος οι αναφορές Μητσοτάκη κατά του Ανδρουλάκη»

Την δική τους απάντηση έδωσαν νωρίτερα από το ΠΑΣΟΚ, για τις αναφορές του πρωθυπουργού στον Νίκο Ανδρουλάκη κατά τη χθεσινή συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας για τις μετεκλογικές συνεργασίες δήλωσε ότι έχει απευθύνει δυο φορές πρόσκληση να συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο ο κ. Ανδρουλάκης το απέφυγε.

Η πρώτη αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη, ήρθε από τον εκπρόσωπο Τύπου.

Μιλώντας στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο Δημήτρης Μάντζος, σχολίασε ότι «ο κ. Πρωθυπουργός δεν φαίνεται να συμμερίζεται αυτή την ανάγκη να μιλήσουμε με όρους ειλικρίνειας και αυτοκριτικής. Φαίνεται ότι πήρε προαγωγή από πρίγκιπας σε αυτοκράτορα. Λίγο έως πολύ είπε ότι μπορεί να φταίνε όλοι γύρω τριγύρω, να φταίνε οι προηγούμενοι, να φταίνε έως και οι υπουργοί του, όλοι εκτός από τον ίδιο. Μπορεί να φταίει η Κυβέρνηση αλλά όχι ο “Κυβερνήτης”. Να αλλάξουν όλοι και όλα γύρω του για να μη χρειαστεί να αλλάξει ο ίδιος».

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024