Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
KKE: Επικοινωνιακή διαχείριση ενός εγκλήματος η συνέντευξη Μητσοτάκη, λέει ο Περισσός

KKE: Επικοινωνιακή διαχείριση ενός εγκλήματος η συνέντευξη Μητσοτάκη, λέει ο Περισσός

Το ΚΚΕ εξέδωσε αιχμηρή ανακοίνωση μετά τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σκληρή ανακοίνωση μετά τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Alpha και τους «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη εξέδωσε το ΚΚΕ, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό για «επικοινωνιακή διαχείριση ενός εγκλήματος», αναφορικά με τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

«Η συνέντευξη του κυρίου Μητσοτάκη ήταν η επικοινωνιακή διαχείριση ενός εγκλήματος, το χειρότερο όμως ήταν ότι κατέληγε στην αθώωση των πραγματικών ενόχων και στην επιδίωξη συνέχισης κι επιτάχυνσης της ίδιας ακριβώς πολιτικής που προκάλεσε αυτό το έγκλημα.

Η διάσπαση του σιδηροδρόμου σε κομμάτια, οι μισοτελειωμένες και ακριβοπληρωμένες συμβάσεις, τα ελλιπή μέτρα προστασίας και οι εργαζόμενοι-λάστιχο με το μπλοκάκι δεν είναι κάποιες «παθογένειες», αλλά το αποτέλεσμα της πολιτικής απελευθέρωσης κι ιδιωτικοποίησης που εφάρμοσαν βήμα – βήμα όλες οι κυβερνήσεις οδηγώντας στα τραγικά αποτελέσματα», σημειώνει το ΚΚΕ.

«Σάπιο κράτος του κεφαλαίου και των παρατρεχάμενών του»

«Όπως επίσης το πραγματικό «βαθύ» κράτος δεν είναι τίποτε άλλο από το σάπιο κράτος του κεφαλαίου και των παρατρεχάμενων του, που υπηρέτησε και η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ και όλοι οι προηγούμενοι. Γι’ αυτό και αποτελούν μέρος του προβλήματος κι όχι της λύσης του.

Κατά συνέπεια το δίλημμα των εκλογών, που ανακοίνωσε ο κύριος Μητσοτάκης, είναι προφανές: Ή θα συνεχίσουμε τον ίδιο αδιέξοδο δρόμο δίνοντας συγχωροχάρτι στους υπεύθυνους για τα διάφορα «εγκλήματα» σε βάρος του λαού ή ο θυμός, η οργή, το «κανένας από τους δυο» θα αποκτήσει ριζοσπαστικά χαρακτηριστικά στο πλαίσιο ενός άλλου δρόμου, που δεν θα «θυσιάζει» τις ανάγκες και τις ζωές μας στο βωμό του κέρδους. Το δεύτερο αποτελεί το μόνο πραγματικό περιεχόμενο της πολιτικής αλλαγής και σ’ αυτό δίνει όλες του τις δυνάμεις το ΚΚΕ», καταλήγει στην ανακοίνωσή του το Κομμουνιστικό Κόμμα.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024