Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Τον έβλεπα συνεχώς με μαθήτριες στη μηχανή του» - Τι λέει συνάδελφος του προπονητή που βίαζε ανήλικες στην Ηλιούπολη

«Τον έβλεπα συνεχώς με μαθήτριες στη μηχανή του» – Τι λέει συνάδελφος του προπονητή που βίαζε ανήλικες στην Ηλιούπολη

Ο Γιάννης Χιωτάκης, προπονητής Τάε Κβο Ντο, που μάλιστα προπονούσε τον 44χρονο κατηγορούμενο λέει τι του είχε κινήσει υποψίες.

Δεν φαίνεται να έπεσε από τα σύννεφα με τον 44χρονο προπονητή που κατηγορείται ότι βίαζε ανήλικες αθλήτριες στο γυμναστήριο και το σπίτι του στην Ηλιούπολη, ο συνάδελφός του και πρώην προπονητής του, Ιωάννης Χιωτάκης.

«Τον γνώρισα πάνω από 20 με 22 χρόνια, από τότε που ήταν μαθητής – μετέπειτα έγινε δάσκαλος και μετά προπονητής του Ταεκβοντό. Προσωπικά αν είχα αντιληφθεί κάτι, δεν θα συζητάγαμε τώρα. Γνώριζα ότι ο χώρος είχε διαμορφωθεί (σς ο χώρος στον οποίο παρέσυρε και βίαζε τα κορίτσια) έτσι διότι δεν είχε οικονομική δυνατότητα για να κρατάει κάποιο χώρο δικό του» λέει αρχικά, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Μου είχε δημιουργήσει υποψίες το ότι συνεχώς τον έβλεπα με μαθήτριες. Διάφορες μαθήτριες, μικρές σε ηλικία. Τον είχα δει στη μηχανή του πάνω από 10-20 φορές με μαθήτριες» αποκαλύπτει ο κ. Χιωτάκης μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Είμαι θυμωμένος και πολύ στεναχωρημένος»

«Επειδή έχω παιδιά και εγγόνια, είχε πάει το μυαλό μου. Είχε γίνει και συζήτηση με κάποια κυρία που είχε το παιδί της στη σχολή» λέει και μάλιστα θέτει τον εαυτό του στη διάθεση των Αρχών.

«Αυτή τη στιγμή δεν σας κρύβω είμαι θυμωμένος πάρα πολύ. Αυτοί δεν πρέπει να υπάρχουν στον χώρο μας. Δεν το είχαμε αντιληφθεί γιατί είμαστε μία υγιής οικογένεια. Είμαι εξοργισμένος και πολύ στεναχωρημένος αυτή τη στιγμή, εκπροσωπώντας τους υγιείς συναδέλφους μου» καταλήγει ο συνάδελφος του κατηγορούμενου προπονητή Ταε Κβο Ντο.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024