Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κύκλωμα μαστροπείας: Ο πρώην τρόφιμος της Κιβωτού, Ελλάδιος Σπηρλιώτης, εξέδιδε την 14χρονη στη Νέα Σμύρνη

Κύκλωμα μαστροπείας: Ο πρώην τρόφιμος της Κιβωτού, Ελλάδιος Σπηρλιώτης, εξέδιδε την 14χρονη στη Νέα Σμύρνη

Πρόκειται για τον νεαρό, ο οποίος είχε κάνει ψευδείς καταγγελίες για την υπόθεσης της Κιβωτού του Κόσμου σε τηλεοπτικές εκπομπές

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης από ίδρυμα στη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, 24χρονος που κατηγορείται για την μαστροπεία της ανήλικης είναι πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου.

Πρόκειται για τον νεαρό, Ελλάδιο Σπηρλιώτη, ο οποίος είχε κάνει ψευδείς καταγγελίες για την υπόθεσης της Κιβωτού του Κόσμου σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Υπενθυμίζεται, ότι τον περασμένο Δεκέμβριο ο Ελλάδιος προσέγγισε αυτοβούλως τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής του MEGA, «Live News» και είχε κάνει τρομερές καταγγελίες για τις συνθήκες διαβίωσης στην Κιβωτό του Κόσμου, λέγοντας πως θα ήταν καλύτερα να ήταν στη φυλακή.

Ωστόσο, μετά από δύο μήνες ο Ελλάδιος έκανε στροφή 180 μοιρών και έφτασε στο σημείο μέσω του site «EKKLISIA ONLINE» να πει πως χρηματίστηκε για να πει όσα είπε.

«Είχα ανάγκη και το έκανα. Αυτές οι δηλώσεις είναι ψέματα όλες», δήλωσε, ενώ είχε φτάσει σε σημείο να απειλεί δημοσιογράφους και να ζητάει χρήματα.

Τα απειλητικά SMS

«Έχω μεγάλο πρόβλημα. Τσακώθηκα με αυτόν που έμενα. Δεν έχω ούτε λεφτά, ούτε σπίτι. Δεν έχω ούτε να φάω. Ζητάω βοήθεια» ανέφερε ένα από τα μηνύματα του Ελλάδιου στους δημοσιογράφου.

Στη συνέχεια όλο και πιο πιεστικά: «Εγώ με τον καινούργιο χρόνο θα βγω σε άλλη εκπομπή και μην το παίρνεις ότι σε απειλώ. Θα με ακούσεις στην άλλη εκπομπή και τα λέμε».

Ώσπου έφτασε στο σημείο να διατυπώσει ακόμη και απειλές: «Κι όποιος με ενοχλήσει, έχω μπει και πάλι σε συμμορία. Κι άμα τύχει να συναντηθούμε στον δρόμο… θα τα «πούμε».

Δείτε το ρεπορτάζ που είχε κάνει τότε το MEGA για τον Ελλάδιο

Ο εφιάλτης της 14χρονης

Όπως αποκαλύφθηκε από τα όσα κατέθεσε το κορίτσι έχει πέσει θύμα βιασμού τουλάχιστον μια φορά, ενώ από τη δομή της Νέας Σμύρνης έχει φύγει 50 φορές! Ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι μαστροποί και οι παιδεραστές να «ψάρευαν» ευάλωτα, ανήλικα κορίτσια από δομές της Αττικής.

Από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι Αρχές προκύπτει ότι οι δράστες έπειθαν το κορίτσι να εγκαταλείψει τη δομή και την οδηγούσαν σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου και σε σπίτια στην Ελευσίνα με αντίτιμο το ποσό των 100 ευρώ, για ροζ ραντεβού.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 3 άνδρες, ενώ η Αστυνομία αναζητεί ένα ακόμα πρόσωπο, που φέρεται να είχε ερωτική επαφή με την ανήλικη επί πληρωμή την περασμένη Κυριακή.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπάρχουν κι άλλα ανήλικα θύματα.

Τι είπε η 14χρονη στην κατάθεσή της

Το όνομα ενός άνδρα, ο οποίος την έπεισε να εκδίδεται έναντι του ποσού των 100 ευρώ, έδωσε στους αστυνομικούς η 14χρονη, που επέστρεψε στο ίδρυμα φιλοξενίας της Νέας Σμύρνης.

Το ανήλικο κορίτσι, που φιλοξενείται στο χώρο μαζί με την αδελφή της, έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς, παρουσία ψυχολόγων, προκειμένου να εξιστορίσει τα όσα βίωσε στο ξενοδοχείο και άλλες λεπτομέριες της υπόθεσης.

Ο «Ταχίρ»

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η 14χρονη δεν θέλησε να αποκαλύψει λεπτομέριες για την υπόθεση τόσο στους αστυνομικούς, όσο και στους ειδικούς του υπουργείου Δικαιοσύνης που προσπάθησαν να της μιλήσουν.

Η 14χρονη φέρεται να επιβεβαίωσε στους αστυνομικούς ότι όλο αυτό τον καιρό συνομιλούσε με έναν 29χρονο άνδρα, ονόματι «Ταχίρ» και ο οποίος ήταν αυτός που την έπεισε να εγκαταλείψει το ίδρυμα και την αδελφή της, υποσχόμενος χρήματα και στέγη.

Το ανήλικο κορίτσι δεν αποκάλυψε στους ειδικούς ψυχολόγους ούτε τον αριθμό των ανδρών που την είχαν κακοποιήσει, το διάστημα που βρέθηκε στα δίχτυα του κυκλώματος.

Δεν γνώριζε για τα βίντεο

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 14χρονη υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τίποτα για τη βιντεοσκόπηση του βιασμού της από έναν 30χρονο άνδρα, το βράδυ της Κυριακής, όταν βρέθηκε στο ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024