Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ηλιούπολη: Τι απαντά η ομοσπονδία Τάε Κβον Ντο για τον προπονητή που ασελγούσε σε ανήλικες

Ηλιούπολη: Τι απαντά η ομοσπονδία Τάε Κβον Ντο για τον προπονητή που ασελγούσε σε ανήλικες

Η ομοσπονδία υπογραμμίζει πως θα κινήσει τις διαδικασίες για διαγραφή του προπονητή.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομοσπονδία Τάε Κβον Ντο για τον 44χρονο προπονητή ο οποίος συνελήφθη για κατά συρροή ασέλγεια σε βάρος ανήλικων κοριτσιών στην Ηλιούπολη.

Η ομοσπονδία συγκεκριμένα μιλά για «ντροπή και αποτροπιασμό» όσον αφορά στα όσα καταγγέλλονται και διευκρινίζει ότι δεν υπήρξε προηγουμένως κάποια αναφορά από γονείς ή αθλήτριες για πάρομοια περιστατικά, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα είχε αναλάβει δράση.

Μάλιστα η ομοσπονδία υπογραμμίζει πως θα κινήσει τις διαδικασίες για διαγραφή του προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Νιώσαμε ντροπή και αποτροπιασμό στο άκουσμα της είδησης ότι ένας προπονητής του ταεκβοντό συνελήφθη επειδή φέρεται παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικες αθλήτριες που ανήκαν στο σύλλογό του. Δεν το χωράει ανθρώπινος νους, ότι ένας άνθρωπος που θα έπρεπε να είναι δάσκαλος στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες, μεταμορφώθηκε σε ανθρωπόμορφο τέρας, ωθώντας κάποια νεαρά κοριτσάκια σε πράξεις απεχθείς, καταδικαστέες, που χρήζουν νομικής παρέμβασης και φυσικά καταδίκης.

Δυστυχώς, η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό, έλαβε γνώση της δράσης του συγκεκριμένου προπονητή μόλις πριν από λίγη ώρα από τα τηλεοπτικά κανάλια. Ουδέποτε είχαμε λάβει κάποια καταγγελία από τους γονείς ή τις ίδιες τις αθλήτριες, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα είχαμε ήδη παρέμβει ώστε να αποπέμψουμε από την οικογένειά μας, ένα παραβατικό στοιχείο. Και δεν θα μέναμε μόνο εκεί. Εμείς οι ίδιοι θα τον είχαμε καταγγείλει στα αρμόδια όργανα, γιατί τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές όχι μόνο στο ταεκβοντό και τον ελληνικό αθλητισμό, αλλά ούτε στην κοινωνία μας.

Θα είμαστε στη διάθεση της δικαιοσύνης για οτιδήποτε χρειαστεί. Δεσμευόμαστε ότι η διοίκηση ης ΕΛΟΤ θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για τη δημιουργία συνθηκών ώστε να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον. Παράλληλα θα ζητήσουμε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη, την αφαίρεση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος από τον συγκεκριμένο προπονητή, τον οποίο η ΕΛΟΤ θα φροντίσει να τον διαγράψει από τις τάξεις της».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024