Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ηλιούπολη: Πατέρας ανήλικου παιδιού ο προπονητής που βίαζε ανήλικες - Τι είπε η αδελφή του

Ηλιούπολη: Πατέρας ανήλικου παιδιού ο προπονητής που βίαζε ανήλικες – Τι είπε η αδελφή του

Η υπόθεση βιασμού ανηλίκων στην Ηλιούπολη προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό - Πληροφορίες για την δράση του 44χρονου κατηγορούμενου

Πατέρας ενός ανήλικου παιδιού είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος προπονητής Ταε Κβον Ντο, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για βιασμούς ανήλικων κοριτσιών, στην Ηλιούπολη.

Ο δράστης βρίσκεται αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες, καθώς η ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του περιλαμβάνει αδικήματα για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί την Παρασκευή, οπότε ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

Πώς παρέσερνε τα θύματά του

Ο 44χρονος προπονητής είχε καταστρώσει ένα σχέδιο, προκειμένου να κερδίζει την εμπιστοσύνη των ανήλικων κοριτσιών, αλλά και να μην κινεί υποψίες στους γονείς για τις πολύωρες προπονήσεις των παιδιών τους.

Εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα και τη θέση του σε αθλητικό σύλλογο, προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές του, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών, τις οποίες αρχικά εκθείαζε για τις ικανότητές τους στο άθλημα.

Με αυτό τον τρόπο, τις έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα, ώστε να έχουν πολύωρες και, κατά κύριο λόγο, ατομικές προπονήσεις μαζί του.

Στη συνέχεια, είτε στον χώρο του γυμναστηρίου, είτε στο σπίτι του, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των ανήλικων κοριτσιών.

Μάλιστα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 44χρονου, στα οχήματα που διαθέτει, καθώς και σε χώρο της σχολής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, δύο tablet, τρία laptop, σκληρός δίσκος και κάρτα μνήμης.

Μέχρι στιγμής, το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας έχει στα χέρια του πέντε καταγγελίες, για τις οποίες έχουν δοθεί στοιχεία από τα θύματα του προπονητή.

Ωστόσο, εκτιμάται ότι με τη δημοσίευση των στοιχείων και της φωτογραφίας του δράστη από την ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από εισαγγελική εντολή, ίσως υπάρξουν και άλλες καταγγελίες για τη δράση του, αφού ο συγκεκριμένος προπονητής συνέχιζε να έχει κοντά του νεαρά παιδιά, αγόρια και κορίτσια, στον αθλητικό σύλλογο της Ηλιούπολης.

«Θα καταλάβω αν το έκανε», δήλωσε η αδελφή του προπονητή

Για την υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο μίλησε η αδελφή του 44χρονου κατηγορούμενου για βιασμούς ανηλίκων προπονητή.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Star, υποστήριξε πως έχει συγκλονιστεί με τις αποκαλύψεις, ενώ σχολίασε χαρακτηριστικά πως αν τον κοιτάξει στα μάτια, θα καταλάβει αν ο αδερφός της είναι ένοχος για όσα κατηγορείται.

«Αντιμετωπίζω την κατάσταση ρεαλιστικά και όποιο κόστος μπορεί να έχει. Είμαι η αδελφή του Α. Έχουμε πέσει από τα σύννεφα. Αν αποδειχθεί αυτό, είμαστε συγκλονισμένοι, τραυλίζουμε όλοι…», είπε η αδελφή του προπονητή.

Και προσέθεσε: «Εγώ, μία που θα δω τα μάτια του, και μία που θα καταλάβω αν τα έχει κάνει. Μετά, ας κάνει η Δικαιοσύνη τη δουλειά της. Είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω όποιον πει κάτι κακό για εμένα και τη μητέρα μου, αν έχει κάνει όλα αυτά ο αδελφός μου. Είμαστε μια πολύ φτωχή οικογένεια, με ποιότητα και ήθος. Με αγάπη και αφοσίωση έχουμε μεγαλώσει», όπως είπε.

Τα «οικογενειακά προβλήματα»

Στη συνέχεια, η αδελφή του κατηγορούμενου δήλωσε πως ο 44χρονος έχει αντιμετωπίσει σοβαρά οικογενειακά προβλήματα και έζησε άσχημες καταστάσεις με την εν διαστάσει σύζυγό του.

«Είναι σε διάσταση με τη γυναίκα του, είχαμε και άλλα προβλήματα, άσχημες καταστάσεις. Έχουν ένα παιδάκι, ένα αγοράκι 7 ετών. Εκείνη έχει άλλα δύο από προηγούμενο γάμο», ανέφερε.

Τέλος, η ίδια είπε πως τα παιδιά τον αγαπούσαν, παρότι ήταν αυστηρός στα μαθήματα του Τάε Κβον Ντο:

«Ο Α. ξεκίνησε από 5 ετών να κάνει αυτό το άθλημα – από εκεί και πέρα άνοιξε τη σχολή του το 2004 – ήμουν και εγώ αθλήτρια, κάναμε και οι δύο πρωταθλητισμό.

»Ο Α. είχε μπει και στην εθνική ομάδα. Άνοιξε τη σχολή του και θυσίασε τη ζωή του γι’ αυτό το άθλημα, επειδή αγαπούσε πολύ τα παιδιά και ήθελε να προσφέρει.

»Πολλά παιδιά έφευγαν από άλλες σχολές και πήγαιναν σε αυτόν. Προσέφερε στα παιδιά, ασχολούταν μαζί τους. Τα παιδιά τον αγαπούσαν, ήταν και αυστηρός».

Ωστόσο, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, οι πράξεις του προπονητή ήταν ιδιαίτερα βαναυσες και επώδυνες για τις ανήλικες.

Ομοσπονδία Τάε Κβον Ντο: «Ντροπή για το ανθρωπόμορφο τέρας»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομοσπονδία Τάε Κβον Ντο για τον 44χρονο προπονητή ο οποίος συνελήφθη για κατά συρροή ασέλγεια σε βάρος ανήλικων κοριτσιών στην Ηλιούπολη.

Η ομοσπονδία συγκεκριμένα μιλά για «ντροπή και αποτροπιασμό» όσον αφορά στα όσα καταγγέλλονται και διευκρινίζει ότι δεν υπήρξε προηγουμένως κάποια αναφορά από γονείς ή αθλήτριες για πάρομοια περιστατικά, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα είχε αναλάβει δράση.

Μάλιστα η ομοσπονδία υπογραμμίζει πως θα κινήσει τις διαδικασίες για διαγραφή του προπονητή.

Να σημειωθεί, τέλος, πως σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο 44χρονος προπονητής είχε διαμορφώσει στη σχολή στην Ηλιούπολη ένα μικρό διαμέρισμα στον ημιώροφο και, όπως λένε οι γείτονές του, κάποια βράδια έμενε εκεί.

«Είχε γραφείο εκεί και ξέρω πως τα τελευταία χρόνια είχε διαμορφώσει κάτι σαν σπίτι και έμενε σίγουρα εδώ κάποιες φορές», δηλώνει μια γειτόνισσα του 44χρονου, η οποία πήγαινε το παιδί της στη σχολή του.

Κάποιοι γονείς, μάλιστα, ανέφεραν πως στον ημιώροφο πήγαιναν και ανήλικα κορίτσια, προκειμένου να αλλάξουν ρούχα μετά την προπόνηση.

Sports in

Πέντε παίκτες της Φενέρμπαχτσε κινδυνεύουν με αποκλεισμό έως ενός χρόνου! (pics+vid)

Με «βαριά καμπάνα» απειλούνται πέντε παίκτες της Φενέρμπαχτσε εξαιτίας του «ξύλου» με οπαδούς της Τράμπζονσπορ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024