Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Εάν μιλήσετε για αυτό που έγινε, θα αυτοκτονήσω» – Οι απειλές του προπονητή στα θύματα

«Εάν μιλήσετε για αυτό που έγινε, θα αυτοκτονήσω» – Οι απειλές του προπονητή στα θύματα

Ανατριχίλα από τον τρόπο που ο προπονητής προσέγγιζε τα ανήλικα κορίτσια και τα εκβίαζε ώστε να μην αποκαλύψουν ότι τις βίαζε.

Σοκ προκαλεί η υπόθεση βιασμού ανηλίκων κοριτσιών από τον προπονητή τους, ο οποίος εκμεταλλευόταν τη θέση του, προσέγγιζε ακόμα και κορίτσια που δεν ήταν αθλήτριες και της έπειθε ότι είχαν όλα τα φόντα για να διακριθούν στο τάε κβο ντο.

Εξοργίζουν οι λεπτομέρειες της δράσης του προπονητή, καθώς, σύμφωνα με την εκπομπή «Tlive», είχε μεθοδευμένο πλάνο για να βιάζει τις ανήλικες κοπέλες. Ειδικότερα, φέρεται να προσπαθούσε πρώτα να κερδίσει την εμπιστοσύνη των κοριτσιών, με το να επισκέπτεται τις οικογένειές τους ή με το να πηγαίνει διακοπές μαζί τους.

Όταν αποκτούσε την εμπιστοσύνη τους, τότε τις βίαζε.

«Θα αυτοκτονήσω και υπεύθυνες θα είστε εσείς»

Αφότου τις βίαζε, τις εκβίαζε, λέγοντάς τους «εάν μιλήσετε για αυτό που έγινε, θα αυτοκτονήσω. Θα αυτοκτονήσω και υπεύθυνες θα είστε εσείς».

Ο τρόπος προσέγγισής του ήταν τόσο μεθοδευμένος, που είχε καταφέρει να «σαγηνεύσει» τα ανήλικα κορίτσια, με αποτέλεσμα κάποια μέχρι και να τον ερωτευτούν.

«Ήταν ο Θεός μου» φέρεται να έχει καταθέσει μία από τις κοπέλες που έπεσαν θύματα του προπονητή.

Η αστυνομία, δυστυχώς, εκτιμά πως τα κορίτσια που βίασε ο προπονητής δεν είναι μόνο πέντε, ενώ στο στόχαστρο των Αρχών μπαίνει και το κινητό του, καθώς ο ίδιος βιντεοσκοπούσε τα όσα έκανε.

Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του

Οι αρρωστημένες πράξεις του προπονητή τάε κβο ντο ήρθαν στο φως της δημοσιότητας όταν δύο από τα κορίτσια που βίασε πήγαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν τη δράση του.

Ειδικότερα, μία από τις κοπέλες εκμυστηρεύτηκε στη φίλη της ότι ο 44χρονος τη βίασε και ανακάλυψαν ότι το ίδιο είχε συμβεί και στις δύο.

Μέχρι στιγμής το Ανηλίκων έχει στα χέρια του πέντε καταγγελίες, για τις οποίες έχουν δοθεί στοιχεία από τα θύματα του προπονητή.

Ωστόσο εκτιμάται ότι με τη δημοσίευση των στοιχείων και της φωτογραφίας του δράστη από την ΕΛ.ΑΣ. -έπειτα από εισαγγελική εντολή- ίσως υπάρξουν και άλλες καταγγελίες για τη δράση του, μιας και ο συγκεκριμένος προπονητής συνέχιζε να έχει κοντά του νεαρά παιδιά, αγόρια και κορίτσια στο σύλλογο της Ηλιούπολης.

Ποινική δίωξη σε βάρος του προπονητή

Αντιμέτωπος με βαριά αδικήματα βρίσκεται ο προπονητής του Ταε Κβο Ντο, ο οποίος συνελήφθη με βάση ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από την ανακρίτρια.

Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του περιλαμβάνει αδικήματα για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί την Παρασκευή οπότε αμέσως μετά ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος προπονητής Ταε Κβον Ντο είναι πατέρας ενός ανήλικου παιδιού.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024