Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εξελίξεις με Βεζένκοφ – Τι λένε στην Αμερική…

Εξελίξεις με Βεζένκοφ – Τι λένε στην Αμερική…

Νέα σενάρια για το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ.

Είναι ο MVP του φετινού (εντυπωσιακού) Ολυμπιακού. Ο παίκτης που τραβάει πάνω του όλα τα βλέμματα και όλη την προσοχή.

Η αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα… πετάει σε Euroleague και Basket League και ένας από τους κυριότερους λόγους, ακούει στο όνομα Σάσα Βεζένκοφ.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού πραγματοποιεί εκπληκτική σεζόν, με τους ανθρώπους των Σακραμέντο Κινγκς να παρακολουθούν στενά την πορεία του. Η ομάδα του NBA διατηρεί τα δικαιώματά του από τον Ιούνιο του 2022 και είναι η μοναδική που μπορεί να διαπραγματευθεί μαζί του.

Συχνά στην Ελλάδα οι Κινγκς

Με τον Σάσα να εντυπωσιάζει, οι επισκέψεις των Κινγκς στη χώρα μας έχουν γίνει κάτι παραπάνω από συχνές. Μάλιστα, ο general manager των «βασιλιάδων», Μόντε ΜακΝερ και ο συνεργάτης του, Φιλ Τζέιμπουρ βρέθηκαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ, παρακολουθώντας από κοντά τον 27χρονο παίκτη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η τρίτη επίσκεψη των ανθρώπων του Σακραμέντο στα μέρη μας δεν πέρασε απαρατήρητη στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Τα Μέσα στην Αμερική ασχολήθηκαν ξανά με το νέο στενό «μαρκάρισμα» των Κινγκς στον Σάσα Βεζένκοφ, φέρνοντας στο φως της δημοσιότητας και μια σημαντική αποκάλυψη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του hoopsrumors.com, οι παίκτες της ομάδας του Μάικ Μπράουν έχουν ταχθεί ανοιχτά υπέρ της ένταξης του Βούλγαρου σταρ στο ρόστερ ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Σαφέστατα και πρόκειται για μια εξέλιξη που ενδέχεται να παίξει καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση του Βεζένκοφ. Ο αστέρας του Ολυμπιακού φαίνεται πως… αρέσει στους παίκτες των Κινγκς και τα πάντα πλέον μοιάζουν ανοιχτά.

Την εφετινή σεζόν, ο Σάσα, τα… σπάει στην Euroleague, βάζοντας πλώρη για το βραβείο του MVP. Οι αριθμοί του εντυπωσιάζουν, καθώς μετράει 18.2 πόντους, 7.2 ριμπάουντ και 22.9 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 28:47 συμμετοχής σε 28 αγώνες της διοργάνωσης, ενώ είναι πρώτος και στις τρεις στατιστικές κατηγορίες.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024