Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βίτσας: «Δεν έπρεπε να το συνεχίσει ο Παύλος» - Του ζητά να γίνει χρήσιμος για το κόμμα

Βίτσας: «Δεν έπρεπε να το συνεχίσει ο Παύλος» – Του ζητά να γίνει χρήσιμος για το κόμμα

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην κόντρα Πολάκη - δημοσιογράφων, αλλά και στα ποσοστά του κόμματος στις δημοσκοπήσεις.

Αποστάσεις από τα πεπραγμένα του Παύλου Πολάκη κράτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας, ζητώντας του να φανεί… χρήσιμος για το κόμμα του.

Όπως σημείωσε ο κ. Βίτσας -μιλώντας στους δημοσιογράφους Σωτήρη Ξενάκη και Βασίλη Σκουρή στα Παραπολιτικά 90,1- «ο Παύλος είναι ένας χρήσιμο άνθρωπος, γιατί είναι παθιασμένος με το κοινωνικό συμφέρον».

«Όταν έχεις 57 νεκρούς και ανοιχτό το θέμα, το ζήτημα δεν είναι το πώς επέστρεψε ο Παύλος Πολάκης στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο κ. Βίτσας.

Η κόντρα Πολάκη – δημοσιογράφων

«Ήταν τεράστιο λάθος η χρήση των φωτογραφιών των δημοσιογράφων» υπογράμμισε ο κ. Βίτσας για την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη μέσα από την οποία στοχοποιούσε και απειλούσε δημοσιογράφους.

«Έχει σημασία να κατανοήσει ότι μπορεί να είναι πολύ χρήσιμος» συμπλήρωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, υποστηρίζοντας ότι «ο Παύλος δεν έπρεπε να συνεχίσει στην αντιπαράθεση με τον κ. Χατζηνικολάου».

«Οι ψήφοι φεύγουν οριστικά από τη ΝΔ»

Παράλληλα, ο Δημήτρης Βίτσας αναφέρθηκε στις δημοσκοπήσεις που δείχνουν μεν μείωση των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας, αλλά όχι και ταυτόχρονα άνοδο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Μας προβληματίζει η απόσταση που κρατά ένα κομμάτι του κόσμου από τα πολιτικά πράγματα, καθώς απογοητεύεται από τον τρόπο που λειτουργούν οι πολιτικές δυνάμεις και ιεραρχούν τα βασικά προβλήματα» ανέφερε.

Οι δυνατότητες συνεργασιών

Σχετικά με τις εκλογές και τι πιστεύει ότι πρέπει να αλλάξει ο ΣΥΡΙΖΑ για να προσελκύσει τους ψηφοφόρους, ανέφερε πως «υπάρχει ένα ζήτημα που πρέπει να επιμείνουμε και αυτό είναι το θέμα των προγραμματικών θέσεων».

«Ποια είναι η θέση μας για το τραπεζικό σύστημα. Πρέπει να μπει μια τράπεζα υπό κρατικό έλεγχο; Πρέπει να υπάρξει καθολικό πρόγραμμα βελτίωσης του σιδηροδρόμου; Πώς θα έχουμε ένα σύγχρονο κράτος;» αναρωτήθηκε ο ίδιος.

Τέλος, σχετικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Βίτσας υποστήριξε ότι οι προτάσεις του Αλέξη Τσίπρα απευθύνονται «προς το ΠΑΣΟΚ, το Μέρα25 και τη ΛΑΕ».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024