Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δροσερό: Πυρπόλησαν το σπίτι συγγενή του 37χρονου δολοφόνου

Δροσερό: Πυρπόλησαν το σπίτι συγγενή του 37χρονου δολοφόνου

Στόχος εμπρηστών έγινε τα ξημερώματα το σπίτι στενού συγγενή του 37χρονου που δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 46χρονο.

Σε διαρκή επιφυλακή βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία στην Ξάνθη, μετά τα γεγονότα που ακολούθησαν τη δολοφονία ενός 46χρονου από έναν 37χρονο στο Δροσερό.

Οι φόβοι για βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών, που είχαν σχέσεις μεταξύ τους, φαίνεται πως επιβεβαιώνονται μετά τη φωτιά σε σπίτι που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης.

Οι προειδοποιήσεις

Ο 37χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον 46χρονο είχε δημοσιοποιήσει ένα βίντεο με «εντολές» προς τους αντιπάλους του, προειδοποιώντας τους να μην πειράξουν την οικογένειά του μετά από το φονικό.

Mιλώντας στα τουρκικά, εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο στυγερό έγκλημα αποκαλώντας μάλιστα το θύμα του «ρουφιάνο».

«Αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους» υποστήριξε ο δράστης του στυγερού εγκλήματος.

Το βίντεο αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα και στη συνέχεια ο 37χρονος παραδόθηκε μόνος του στις Αρχές, προκειμένου να δικαστεί για την πράξη του.

Οι απειλές για εκδίκηση

Η οικογένεια του 46χρονου θύματος δεν φαίνεται να υπολογίζει τις απειλές του 37χρονου και δήλωσε ότι δεν θα αφήσει ατιμώρητο το συγκεκριμένο έγκλημα.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς των συλληφθέντων για τη δολοφονία στον ανακριτή, άτομα που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια, απείλησαν με βεντέτα.

Πέτρες και εμπρησμός

Λίγη ώρα αφότου παραδόθηκε στις Αρχές ο 37χρονος, συγγενείς του θύματος βρέθηκαν έξω από το σπίτι του δράστη και με πέτρες και αντικείμενα προκάλεσαν φθορές στην οικία.

Τα ξημερώματα της Τρίτης, σημειώθηκε ακόμα ένα περιστατικό που συνδέεται –σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- με το φονικό.

Σπίτι που ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του 37χρονου δράστη, έγινε στόχος εμπρηστών, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοκληρωτικά.

Sports in

«Το όριο είναι η πείνα» – Διαδηλώσεις και επεισόδια στην Αργεντινή ενάντια στις πολιτικές λιτότητας του Μιλέι

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, σύμφωνα με έναν πρώτο απολογισμό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024