Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μίλτος Μακρίδης: Ποια είναι τα νέα του επαγγελματικά βήματα

Μίλτος Μακρίδης: Ποια είναι τα νέα του επαγγελματικά βήματα

Ο παρουσιαστής επιστρέφει με ένα νέο project.

Ο Μίλτος Μακρίδης παραχώρησε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Η τηλεόραση και το ραδιόφωνο

«Αυτοί που ξεκίνησαν από το ραδιόφωνο έγιναν πολύ καλύτεροι τηλεορασάδες»

«Η τηλεόραση είναι παλιά στη νοοτροπία της. Πηγαίνει όλο και προς τα πίσω. Όσοι έχουν κάνει και τηλεόραση και ραδιόφωνο θα σου πουν πως αγαπούν το ραδιόφωνο περισσότερο. Αυτοί που ξεκίνησαν από το ραδιόφωνο έγιναν πολύ καλύτεροι ”τηλεορασάδες”. Όσοι ξεκίνησαν από το ραδιόφωνο δεν τους ενδιαφέρει η εικόνα τους. Όσοι ξεκίνησαν από την τηλεόραση βλέπεις ότι το μάτι τους είναι συνέχεια στο μόνιτορ».

Είπε ότι αγαπημένη του παρουσία στην τηλεόραση είναι η Νίκη Λυμπεράκη, καθώς «έχει όλα τα καλά της παλιάς δημοσιογραφίας, ενώ είναι ένας σύγχρονος άνθρωπος».

Στην συνέχεια ο παρουσιαστής μίλησε για το ριάλιτι «Bar» που είχε παρουσιάσει στο παρελθόν.

Ο Μίλτος Μακρίδης για το «Bar»

«Είχαμε περάσει του Χριστού τα πάθη για να βγει το ”Bar”. Η χρονιά που βγήκε το ”Bar” ήταν εκείνη που αφήναν τηλεθεατές σκουπίδια έξω από τον ΑΝΤ1 για το ”Big Brother”. Φοβηθήκαμε μη γίνει το ίδιο. Το ”Bar” είναι το μοναδικό ριάλιτι μέχρι σήμερα που γέλασαν τόσο πολύ οι τηλεθεατές».

Ενώ μιλώντας ο Μίλτος Μακρίδης δεν δίστασε να αποκαλύψει και κάποιες δυσκολίες που αντιμετώπισαν: «Περάσαμε πολλά προβλήματα στο ”Bar”. Μιάμιση μέρα πριν βγούμε στον ”αέρα” ξηλωθήκαν όλα και αλλάξαμε μαγαζί για το πρόγραμμα. Τρία λεπτά πριν την πρεμιέρα του ”Bar” μου λέει ο Γιάννης Μαράκης στο ακουστικό ”είχε ατύχημα το μηχανάκι και δεν έχουμε τα βίντεο των παικτών”. Βγήκαμε στον αέρα κάπως έτσι».

«Ξαφνικά όλοι κάνουν infotainment στην ελληνική τηλεόραση. Πρέπει η τηλεόραση και τα μίντια να έχουν και έναν εκπαιδευτικό χαρακτήρα», σημείωσε.

Καταλήγοντας, ο Μίλτος Μακρίδης μίλησε για το νέο του επαγγελματικό βήμα: «Αρχίζουμε στο pod.gr το «Hack you» που απευθύνεται σε όλο τον κόσμο. Δεν μιλάει μόνο για την τεχνολογία αλλά βασικά για τον άνθρωπο».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024