Νέα στοιχεία για την πολυσυζητημένη εκπαίδευση του 59χρονου σταθμάρχη.

Ανεπαρκή εκπαίδευση είχε λάβει ο 59χρονος σταθμάρχης, καθώς από τις 177 ώρες θεωρητικής εξάσκησης από τον δεύτερο κύκλο ο ίδιος είχε συμπληρώσει μόνο τις 144.

Τα νεότερα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αποκαλύπτουν πως ο 59χρονος σταθμάρχης είχε κάνει πρακτική εξάσκηση σε χαλασμένους πίνακες, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εξοργιστικό πινγκ - πονγκ ευθυνών για τα Τέμπη - Δεν πείθει το αφήγημα του «ανθρώπινου λάθους», «βράζει» η οργή

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Συγκεκριμένα, οι εκπαιδευόμενοι σταθμάρχες, ανάμεσά τους και ο 59χρονος, έκαναν πρακτική εξάσκηση σε δύο συγκεκριμένους σταθμούς, στο Λιτόχωρο και την Καλαμπάκα. Ωστόσο, ο πίνακας ελέγχου στο Λιτόχωρο είναι χαλασμένος, ενώ στην Καλαμπάκα δεν υπάρχει πίνακας ελέγχου, επειδή αποτελεί τερματικό σταθμό και σταθμό αφετηρίας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα για τον μήνα Φεβρουάριο, ο 59χρονος έκανε 14 υπηρεσίες στην Καλαμπάκα, όπου όπως αναφέρθηκε παραπάνω δεν υπάρχει πίνακας ελέγχου.

Στη συνέχεια έκανε άλλες δύο υπηρεσίες στους Νέους Πόρους μαζί με έναν άλλο συνάδελφο, με τις βάρδιες τους να είναι πρωινές, ενώ τη μοιραία βάρδια της 28ης Φεβρουαρίου ο 59χρονος ήταν μόνος του, καθώς οι συνάδελφοί του αποχώρησαν νωρίτερα από τη βάρδια τους.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr