Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ξάνθη: Το βίντεο που ανέβασε στο TikTok o 36χρονος μετά την εκτέλεση του συγχωριανού του

Ξάνθη: Το βίντεο που ανέβασε στο TikTok o 36χρονος μετά την εκτέλεση του συγχωριανού του

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία από τη στυγερή δολοφονία.

Από το άγριο φονικό που σημειώθηκε στο Δροσερό είναι συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία στην Ξάνθη καθώς ένας 36χρονος πυροβόλησε εξ επαφής 5-6 φορές και σκότωσε έναν 46χρονο συγχωριανό του.

Μάλιστα ο δράστης στη συνέχεια ανέβασε και βίντεο στον λογαριασμό του στο TikTok, στους οποίους εξηγεί τους λόγους που προέβη στο στυγερό έγκλημα, ενώ στο τέλος διακρίνονται οι τελευταίες στιγμές πριν μεταβεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης και παραδοθεί.

Στο βίντεο ο 36χρονος αναφέρεται σε λόγους που έχουν σχέση με τον κώδικα τιμής του και σημειώνει πως δεν ανέχεται να προσβάλουν την οικογένεια και τα παιδιά του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι σκότωσε τον 46χρονο επειδή ήταν «ρουφιάνος».

«Αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους», είπε ακόμα ο 36χρονος.

Ο 36χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς πρόσφατα συνελήφθη από την Αστυνομία μετά από ευρεία επιχείρηση στο Δροσερό, ενώ στην κατοχή του είχαν βρεθεί όπλα και ναρκωτικά, αλλά είχε πάρει προθεσμία να απολογηθεί και είχε αφεθεί ελεύθερος.

Για αθέτηση συμφωνίας η δολοφονία

Η διαφωνία με τον 46χρονο φαίνεται σύμφωνα με το empros.gr, να προέκυψε λόγω αθέτησης συμφωνίας από τον τελευταίο για «παράδοση» της 15χρονης εγγονής του στον γιο του 36χρονου, που συμπεριλάμβανε και χρηματική συναλλαγή. Αυτή την εκδοχή μετέφερε και ο καθ’ ομολογία δράστης, κάνοντας λόγο και για άλλου είδους προσπάθειες πρόκλησης βλάβης προς τον ίδιο από την πλευρά του θύματος.

Μετά την ανθρωποκτονία, συγγενείς του θύματος και κάτοικοι του συνοικισμού πήγαν στο σπίτι του 36χρονου και προκάλεσαν φθορές πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Επιπλέον, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι δύο άνδρες είχαν λογοφέρει για τον ίδιο λόγο και νωρίτερα το ίδιο βράδυ, ωστόσο ο καθ’ ομολογίαν δράστης έδωσε συνέχεια λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα, πηγαίνοντας στο σπίτι του 36χρονου, σπάζοντας την πόρτα και πυροβολώντας ενώπιον της 15χρονης, της μητέρας της και της συζύγου του 46χρονου.

Ο 36χρονος ανέφερε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ και ναρκωτικά. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι όταν συνελήφθη στα τέλη Ιανουαρίου λόγω των ναρκωτικών και των όπλων που βρέθηκαν στο σπίτι του η τοξικολογική είχε βγει «καθαρή».

Οι Αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τη δολοφονία και αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

Μαζί με τον 36χρονο συνελήφθη και ο ένας από τους δύο γιους του για εμπλοκή στο συμβάν, ενώ αναζητείται ο άλλος γιος και ο γαμπρός του, για συνέργεια.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024