Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Οικονόμου: «17 μέρες ήταν αρκετές για να επιστρέψει ο πολακισμός στη ρητορική Τσίπρα»

Γιάννης Οικονόμου: «17 μέρες ήταν αρκετές για να επιστρέψει ο πολακισμός στη ρητορική Τσίπρα»

Ο Γιάννης Οικονόμου σχολίασε την εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ και τα όσα ανέφερε για την τραγωδία των Τεμπών και τις ευθύνες του πρωθυπουργού.

Τα όσα αιχμηρά ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας για τις ευθύνες του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης για την τραγωδία των Τεμπών, στην εισήγησή του στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «17 μέρες ήταν αρκετές για να επιστρέψει ο πολακισμός (προς το παρόν) στη ρητορική, το ύφος, το περιεχόμενο και τα λόγια του κ. Τσίπρα, ακόμη και για μια τέτοια τραγωδία».

«Με ψέματα και λαϊκισμό, με συκοφαντίες και ανακρίβειες», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τις κατηγορίες Τσίπρα στο πρόσωπο του πρωθυπουργού, για τον οποίο είπε πως από την πρώτη στιγμή της τραγωδίας στα Τέμπη, «προέταξε το ψέμα, την επικοινωνία, τη δικαιολογία».

«Επιδιώκουν αμετανόητα άχαρη αντιπαράθεση» για μια τραγωδία

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως «από εκείνους που πορεύονται αγκαλιά με το βαθύ κράτος του παλαιοσυνδικαλισμού και αντιδρούν σε κάθε προσπάθεια μεταρρύθμισης και αξιολόγησης, δεν περιμένουμε τίποτα διαφορετικό από το ‘φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ’».

Και προσέθεσε πως «απέναντι στην άχαρη αντιπαράθεση για ένα τραγικό γεγονός που αμετανόητα επιδιώκουν, εμείς επιμένουμε: καμία συγκάλυψη, ασφαλής επανεκκίνηση των τρένων, ανασυγκρότηση των σιδηροδρόμων».

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024