Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαμός στον Ρέντη: Χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού αποθέωσαν την αποστολή! (vid,pics)

Χαμός στον Ρέντη: Χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού αποθέωσαν την αποστολή! (vid,pics)

Χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού περίμεναν την «ερυθρόλευκη» αποστολή και αποθέωσαν τον Μίτσελ και τους ποδοσφαιριστές του για το διπλό στην Opap Arena. Το in στην αποθεωτική υποδοχή στο Ρέντη.

«Τρέλα» για τον Μίτσελ και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, με χιλιάδες οπαδούς της ομάδας του μεγάλου λιμανιού να βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και να περιμένουν την ερυθρόλευκη αποστολή να επιστρέψει από τη Νέα Φιλαδέλφεια!

Παροξυσμός στον κόσμο του Ολυμπιακού

Η σπουδαία εμφάνιση στην Opap Arena και η επιβλητική νίκη απέναντι στην ΑΕΚ (3-1) προκάλεσε παροξυσμό στον κόσμο του Ολυμπιακού, με χιλιάδες φίλους του πειραϊκού συλλόγου να βρίσκονται έξω από το προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών!

Οι φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι είχαν μεταβεί στον Ρέντη και πριν αποχωρήσει η αποστολή και είχαν εμψυχώσει την ομάδα, περιμένουν τον Ισπανό τεχνικό και τους ποδοσφαιριστές του για να τους αποθεώσουν για τη σπουδαία νίκη στην Opap Arena.

Οι οπαδοί των πρωταθλητών αποδεικνύουν έμπρακτα τη στήριξή τους στον Μίτσελ και τους παίκτες των Πειραιωτών, οι οποίοι με τη μεγάλη νίκη που πέτυχαν στο σπίτι της ΑΕΚ έκαναν «δήλωση» τίτλου και πλέον θα τα δώσουν όλα στα πλέι οφ για το πρωτάθλημα!

Sports in

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024