Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανδρέας Γεωργίου: Αποκάλυψε τον πρωταγωνιστή που δεν θα συνεχίσει στη «Γη της Ελιάς»

Ανδρέας Γεωργίου: Αποκάλυψε τον πρωταγωνιστή που δεν θα συνεχίσει στη «Γη της Ελιάς»

«Η αποχώρηση θα γίνει με έναν τρόπο που θα συζητηθεί πολύ»

Για την επιτυχημένη σειρά του MEGA , «Η Γη της Ελιάς», που σκηνοθετεί μίλησε ο Ανδρέας Γεωργίου.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης βρέθηκε καλεσμένος στο «Open Weekend» και αναφέρθηκε στο πώς διαχειρίζεται καταστάσεις, στις ευκαιρίες που δίνει σε νέους ανθρώπους και έκανε αποκαλύψεις για το μέλλον της σειράς.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι η Μυρτάλη δεν θα συνεχίσει στην τρίτη σεζόν. Η αποχώρησή της ήταν κοινή απόφαση, αλλά θα γίνει με έναν τρόπο που θα συζητηθεί πολύ.

«Δεν ξέρω αν θα πεθάνει η Μυρτάλη στη ‘Γη της Ελιάς’. Η Αφροδίτη Λιάντου για να λέμε και το όνομα της ηθοποιού, δεν θα είναι στην τρίτη σεζόν. Είναι κάτι που συναποφασίσαμε. Αλλά δεν θέλω να αποκαλύψω τι θα γίνει και πώς θα φύγει» είπε.

Επίσης, ξεκαθάρισε ότι αυτή την φορά δεν θα μπει στην σειρά, καθώς θέλει να την έχει σαν μια σκηνοθετική εμπειρία και αναφέρθηκε στην είσοδο του Γιώργου Αγγελόπουλου.

«Στην αρχή είμασταν στο περίμενε γιατί ακουγόντουσαν πολλά για το εάν θα έμπαινε στο Survivor. Τότε, τον πήρα τηλέφωνο και τον ρώτησα αν θα πάει. Όταν, μου απάντησε όχι τον πίστεψα γιατί είναι κύριος», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ερωτώμενος για την απώλεια της γιαγιάς του, απάντησε: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω γι’ αυτό γιατί σε αυτήν την φάση πενθεί κόσμος τα παιδιά του τώρα με την τραγωδία στα Τέμπη. Νιώθω λίγο άσχημα να μιλήσω για την γιαγιά μου, τώρα που έφυγε πλήρης ημερών. Μου στοίχισε πολύ. Ήταν ένα πολύ κομβικό σημείο της ζωής μου. Όμως σήμερα έχουν προτεραιότητα να θρηνήσουν οι άνθρωποι που…».

Δείτε όσα δήλωσε

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024