Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Elle Edwards: Έπεσε νεκρή με μια σφαίρα στο κεφάλι - Έγινε στόχος από λάθος τα Χριστούγεννα

Elle Edwards: Έπεσε νεκρή με μια σφαίρα στο κεφάλι – Έγινε στόχος από λάθος τα Χριστούγεννα

Σε νέες συλλήψεις για τη δολοφονία της Elle Edwards προχώρησαν οι αρχές.

Ήταν την παραμονή Χριστουγέννων του 2022 που η Elle Edwards γιόρταζε με φίλους και συγγενείς της στην παμπ The Lighthouse στο Wallasey Village. Τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό τέλος της 26χρονης Elle.

Ήταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα όταν η Elle Edwards πυροβολήθηκε στο κεφάλι. Θα άφηνε την τελευταία της πνοή λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.

Τρεις μήνες μετά την άγρια δολοφονία της 26χρονης αισθητικού και οι αρχές προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις για τους θανατηφόρους πυροβολισμούς.

Οι αρχές πέρασαν χειροπέδες σε έναν άντρα και μία γυναίκα, και οι δύο 23 ετών. Συνελήφθησαν ως ύποπτοι για συνωμοσία με σκοπό τη διάπραξη δολοφονίας, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία του Merseyside. Έχουν αφεθεί και οι δύο ελεύθεροι με εγγύηση.

Ο 20χρονος Thomas Waring κατηγορήθηκε για κατοχή απαγορευμένου όπλου και παροχή βοήθειας σε δράστη.

Υπενθυμίζεται πως ο Connor Chapman, 22 ετών, έχει ήδη κατηγορηθεί για τη δολοφονία της Elle Edwards και πρόκειται να δικαστεί στις 7 Ιουνίου.

Πιστεύεται ότι η Elle Edwards δεν ήταν ο επιδιωκόμενος στόχος. Στην αιματηρή επίθεση είχαν τραυματιστεί και τέσσερις άντρες.

Οι μάρτυρες στο αιματηρό περιστατικό είχαν περιγράψει τη στιγμή που ο ένοπλος άνοιξε πυρ στην μπροστινή είσοδο της παμπ και διέφυγε με ένα σκούρο όχημα.

Τα Χριστούγεννα χωρίς την Elle Edwards

«Είχε τον τρόπο της και μόλις τη γνώριζες την ερωτευόσουν αμέσως. Ήξεραν όλοι πόσο ξεχωριστοί ήταν» σημείωνε σε ανακοίνωση η οικογένεια της Elle μετά τον θάνατό της.

Εκατοντάδες άνθρωποι βρέθηκαν πριν από λίγες ώρες στο πλευρό του πατέρα της Elle Edwards, Tim, σε μια πορεία για την εγκληματικότητα. Ήταν πολλοί εκείνοι που φορούσαν t-shirts με τυπωμένη τη φωτογραφία της αδικοχαμένης 26χρονης.

Ο πατέρας της Elle Edwards θα έβρισκε για πρώτη φορά το κουράγιο να μιλήσει μετά την άγρια δολοφονία της κόρης του στις αρχές του χρόνου. Ανέφερε πως τα Χριστούγεννα δεν θα είναι ποτέ πια ίδια.

Η Elle ήταν πάντα χαμογελαστή, πάντα έκανε τους άλλους να γελάνε. Η οικογένειά της είναι απαρηγόρητη για τον απροσδόκητο χαμό της. Ήταν μόλις 26 ετών όταν έπεσε θύμα δολοφονίας από λάθος.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024