Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγριόγατα σερβάλ βρέθηκε θετική στην κοκαΐνη - Η είδηση που έγινε trend στα social media

Αγριόγατα σερβάλ βρέθηκε θετική στην κοκαΐνη – Η είδηση που έγινε trend στα social media

Η είδηση με την αγριόγατα σερβάλ που θυμίζει την ταινία «Cocaine Bear» δεν άργησε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Με την ταινία «Cocaine Bear» να έχει γίνει κινηματογραφικό hit στο box office, η είδηση για την αγριόγατα σερβάλ που βρέθηκε θετική στην κοκαΐνη δεν θα μπορούσε να μη συνδεθεί με την ταινία.

Η ιστορία για την αγριόγατα σερβάλ που βρέθηκε θετική στην κοκαΐνη δεν άργησε να γίνει viral στο Twitter. Σε αντίθεση με το σενάριο της ταινίας που είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στα ’80ς, το περιστατικό συνέβη πριν από λίγο καιρό.

Ήταν πριν από λίγες ημέρες που έγινε γνωστό το περιστατικό και άρχισε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. «Δεν μας κάνει εντύπωση που έγινε viral δεδομένης της επιτυχίας της ταινίας «Cocaine Bear». Πρωταγωνίστρια σε αυτή την περίπτωση η Amiry» δήλωσε στο NPR ο Ray Anderson.

Η αγριόγατα σερβάλ Amiry δραπέτευσε από το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη της στην περιοχή Oakley του Οχάιο. Ήταν κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου τον Ιανουάριο που σημειώθηκε το περιστατικό.

Ο εντοπισμός και η μεταφορά σε καταφύγιο

Λίγο αργότερα το Hamilton County Dog Wardens δέχτηκε ένα τηλεφώνημα για ένα ζώο που πίστευαν ότι πρόκειται για λεοπάρδαλη και εντοπίστηκε να έχει σκαρφαλώσει σε δέντρο.

Έπειτα από αρκετές προσπάθειες κατάφεραν να ακινητοποιήσουν την Amiry και να τη μεταφέρουν σε καταφύγιο. Χρειάστηκαν όμως για να αναγνωρίσουν το είδος της να κάνουν ιατρικές εξετάσεις. Και τα αποτελέσματα τους εξέπληξαν όλους. Είχε βρεθεί κοκαΐνη στον οργανισμού του ζώου.

«Δεν γνωρίζουμε πώς βρέθηκε η κοκαΐνη στον οργανισμό του ζώου», ανέφερε υπεύθυνος του κέντρου φροντίδας, για να συμπληρώσει «δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν καταναλώθηκε κατά τύχη ή έπειτα από πειραματισμό κάποιου ανθρώπου».

Η Amiry αναρρώνει πλέον στον Ζωολογικό και Βοτανικό κήπο του Cincinati, μέχρι να αποφασιστεί ο επόμενος σταθμός της.

Ενώ η κατοχή γατών σερβάλ θεωρείται παράνομη στο Οχάιο, ο ιδιοκτήτης του ζώου δεν θα αντιμετωπίσει κατηγορίες. Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα συνεργάζεται με τις Αρχές.

«Ο ιδιοκτήτης ήταν συνεργάσιμος και πλήρωσε για τη φροντίδα μέχρι να οριστικοποιηθούν οι απαραίτητες μεταβιβάσεις ιδιοκτησίας. Τότε και δημοσιοποιήθηκε η ιστορία» σημείωσε το Cincinnati Animal Care σε ανάρτησή του στο Facebook.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024