Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιβεβαιώθηκαν τα ανατριχιαστικά ευρήματα για την Abby Choi

Επιβεβαιώθηκαν τα ανατριχιαστικά ευρήματα για την Abby Choi

Μια ακόμα σύλληψη μετά την άγρια δολοφονία της Abby Choi. Ταυτοποιήθηκαν τα ανατριχιαστικά ευρήματα με το DNA.

Λίγες ημέρες μετά τον εντοπισμό των ανατριχιαστικών ευρημάτων, τα ανθρώπινα υπολείμματα που είχαν βρεθεί επιβεβαιώθηκε και επίσημα ότι ανήκουν στο 28χρονο μοντέλο Abby Choi.

Η ανατριχιαστική ανακάλυψη ενός ανθρώπινου κρανίου και πλευρών σε κατσαρόλα σπιτιού στο Χονγκ Κονγκ είχε οδηγήσει και σε συλλήψεις για τη δολοφονία της Abby Choi.

Είχαν εντοπιστεί και τα πόδια της άτυχης 28χρονης Abby Choi που διαμελίστηκε μετά τον θάνατό της. Όλα τα ανατριχιαστικά ευρήματα ταυτοποιήθηκαν μετά από τεστ DNA που διενήργησαν οι αρχές.

Η τρύπα στο κρανίο του 28χρονου μοντέλου φαίνεται, σύμφωνα με τις αρχές, το σημείο όπου χτυπήθηκε κατά τη μοιραία δολοφονική επίθεση.

Οι ερευνητές συνεχίζουν τις έρευνες σε διάφορα σημεία προκειμένου να εντοπιστούν και τα άλλα μέλη της Abby Choi.

Ήταν αυτά τα ευρήματα που είχαν οδηγήσει στις πρώτες συλλήψεις γύρω από την ανατριχιαστική δολοφονία.

Σε πρώτο στάδιο οι αρχές είχαν προχωρήσει στη σύλληψη του 28χρονου πρώην συζύγου της Alex Kwong, τον 31χρονο αδελφό του Anthony, τον πατέρα του Kwong Kau, 65, και την 63χρονη μητέρα του Jenny Li.

Λίγες ημέρες αργότερα θα ακολουθούσαν δύο ακόμα συλλήψεις. Σε αυτή του 41χρονου Lam Shun που κατηγορείται ότι επιχείρησε να φυγαδεύσει τον Alex Kwong και τη 47χρονη μασέρ Ng που φέρεται να του νοίκιασε ένα πολυτελές διαμέρισμα στην περιοχή Arch Sky Tower.

View this post on Instagram

A post shared by Abby Choi (@xxabbyc)

Οι αρχές συνέλαβαν και ένα ακόμα άτομο, το έβδομο στην πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας της Abby Choi. Θεωρείται επίσης ύποπτο για την παροχή βοήθειας σε έναν εκ τους δράστες.

Η 29χρονη γυναίκα από το Χονγκ Κονγκ συνελήφθη την Τρίτη στην περιοχή Shenzhen, στην ηπειρωτική Κίνα. Η ύποπτη κατηγορείται για την εμπλοκή της στην απόπειρα διαφυγής του 28χρονου Alex Kwong από την πόλη.

Η 29χρονη influencer φέρεται να ήταν φίλη του Alex Kwong και να επιχείρησε να τον βοηθήσει να διαφύγει. Οι αρχές ερευνούν το κατά πόσο της προσέφερε χρήματα για να τον βοηθήσει με το σχέδιο διαφυγής του από την πόλη.

Οι τέσσερις βασικοί ύποπτοι, που κρατούνται χωρίς να έχει οριστεί εγγύηση, δεν έχουν απολογηθεί μέχρι σήμερα. Η ακροαματική διαδικασία έχει οριστεί για τον Μάιο.

View this post on Instagram

A post shared by Abby Choi (@xxabbyc)

Η άγρια δολοφονία της Abby Choi

Ο Alex Kwong, πρώην σύζυγος της Abby Choi, φέρεται να συνωμότησε με δύο μέλη της οικογένειάς του για να σκοτώσουν το 28χρονο μοντέλο.

Η Abby Choi βρέθηκε διαμελισμένη σε σπίτι μετά την εξαφάνισή της στις 21 Φεβρουαρίου. Είχε κάνει μια από τις τελευταίες αναρτήσεις της στο Instagram δύο ημέρες νωρίτερα. Ήταν από μια φωτογράφιση που είχε κάνει για το περιοδικό μόδας L’ Officiel Monaco.

View this post on Instagram

A post shared by Abby Choi (@xxabbyc)

Ο 28χρονος πρώην σύζυγός της Alex Kwong, ο 31χρονος αδελφός του Anthony, ο πατέρας του Kwong Kau, 65, και η 63χρονη μητέρα του Jenny Li συνελήφθησαν πριν από λίγες ημέρες για την άγρια δολοφονία του 28χρονου μοντέλου.

Η μητέρα του Alex Kwong κατηγορείται για προσπάθεια παραπλάνησης των αρχών. Φέρεται να προσπάθησε να καταστρέψει στοιχεία του άγριου εγκλήματος. Όλοι οι κατηγορούμενοι θα παρουσιαστούν εκ νέου στο δικαστήριο στις 8 Μαΐου.

Η διαμάχη εκατομμυρίων και η φρικτή δολοφονία

Η Abby Choi φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές δεκάδων εκατομμυρίων με τον πρώην σύζυγό της και την οικογένειά του. Κάποιοι άνθρωποι, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά από τις αρχές, δεν ήταν ευχαριστημένοι με τον τρόπο που διαχειριζόταν τα οικονομικά της.

Η μητέρα του 28χρονου μοντέλου είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα για να εμποδίσει τον πρώην πεθερό της κόρης της να πουλήσει ένα διαμέρισμα εκατομμυρίων δολαρίων που η Abby Choi φέρεται να είχε αγοράσει στο όνομά του.

Η Cheung Yin-fa είχε καταθέσει ένταλμα στο Ανώτατο Δικαστήριο για να απογορεύσει στον 65χρονο Kwong Kau να πουλήσει το πολυτελές διαμέρισμα στη γειτονιά Kadoorie Hill στο Ho Man Tin.

View this post on Instagram

A post shared by Abby Choi (@xxabbyc)

Αρχικά ο σύζυγός της Bernard Cheng πίστευε πως η Abby Choi είχε πέσει θύμα απαγωγής. Η 28χρονη, σύμφωνα με τον Bernard Cheng, είχε πολύ καλές σχέσεις με τα μέλη της οικογένειάς της. Ταξίδευε μαζί με τις οικογένειες του νυν και του πρώην συζύγου της. Ο πατέρας του Bernard Cheng είναι ιδρυτής μιας εκ των πιο διάσημων αλυσίδων ζυμαρικών στην πόλη.

Η Abby Choi είχε αποκτήσει δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Alex Kwong και δύο παιδιά με τον σύζυγό της Bernard Cheng.

Η αστυνομία ανακάλυψε κάποια από τα μέλη της Abby Choi στις 24 Φεβρουαρίου σε διαμέρισμα στο Lung Mei Tsuen. Είχαν περάσει τρεις ημέρες από την εξαφάνισή της. Εντοπίστηκε το κρανίο και αρκετά πλευρά σε κατσαρόλες που κατασχέθηκαν από τις αρχές.

Βρέθηκαν επίσης δύο γυναικεία πόδια στο ψυγείο του διαμερίσματος. Οι αρχές διεξάγουν έρευνες και για τον εντοπισμό των υπόλοιπων μελών της 28χρονης, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα. Μετά από πλάνα κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας, οι αρχές διεξήγαγαν έρευνες σε χωματερή όπου κάποιος είχε πετάξει μερικές σακούλες απορριμάτων.

Υποψιάζονταν πως θα μπορούσαν σε αυτές τις σακούλες να βρίσκονται τα άλλα μέλη του σώματος της Abby Choi. Ωστόσο, δεν προέκυψαν νέα ευρήματα.

Ένα έγκλημα τόσο ανατριχιαστικό που ο επιθεωρητής Alan Chung έκανε λόγο για ψυχρούς δολοφόνους. Το διαμέρισμα, όπου βρέθηκαν τα μέλη της Abby Choi, είχε διαμορφωθεί από «ψυχρούς δολοφόνους».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024