Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Levi Davis: Θρίλερ με την εξαφάνιση του αστέρα των γηπέδων και του X-Factor

Levi Davis: Θρίλερ με την εξαφάνιση του αστέρα των γηπέδων και του X-Factor

Εντείνεται η αγωνία για την τύχη του αστέρα των γηπέδων και του X-Factor Levi Davis.

Έχουν περάσει τέσσερις μήνες από τη μυστηριώδη εξαφάνιση του 24χρονου παίκτη ράγκμπι και αστέρα του X-Factor Levi Davis.

Η υπόθεση εξαφάνισης του Levi Davis εξετάζεται πλέον από Ισπανούς ερευνητές ώστε να διαπιστωθεί αν έχει διαπραχθεί εγκληματική ενέργεια.

Επισήμως ο Levi Davis θεωρείται αγνοούμενος. Ωστόσο η υπόθεσή του έχει παραδοθεί σε ειδική εγκληματολογική μονάδα για περαιτέρω διερεύνηση.

Έχουν προκύψει, σύμφωνα με την καταλανική αστυνομία, ανησυχητικά ζητήματα γύρω από την εξαφάνισή του, χωρίς να υπάρχει «καμία λογική εξήγηση».

Δεν μπορούν να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες επειδή πρόκειται για υπόθεση που εκκρεμεί. Από την εξαφάνιση του Levi Davis είναι περιορισμένα τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο φίλος του Richard Squire ηγείται μιας έκκλησης για τον εντοπισμό του. Χαρακτηρίζει τα όσα συμβαίνουν ως «συναισθηματικό οδοστρωτήρα».

«Δεν ξέρεις ποιες πληροφορίες είναι σωστές και ποιες λάθος. Σε αναστατώνει απίστευτα. Παρόλο που έχουν περάσει τέσσερις μήνες, κάθε μέρα μοιάζει με την πρώτη μέρα. Και είναι δύσκολο, είναι σκληρό».

View this post on Instagram

A post shared by LEDA (@thelelife_)

Ο Levi Davis, ο οποίος έχει παίξει ράγκμπι για τις ομάδες Bath και Worthing, αφιέρωνε χρόνο στη μουσική του καριέρα την περίοδο της εξαφάνισής του.

Είχε υπογράψει το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο μετά την εμφάνισή του στο Celebrity X-Factor το 2019 και κυκλοφόρησε το πρώτο του κομμάτι τον περασμένο Σεπτέμβριο.

View this post on Instagram

A post shared by LEDA (@thelelife_)

Το δεύτερο single του θα κυκλοφορούσε τον Νοέμβριο. Ο Levi Davis είχε πάει να μείνει με τον Richard στην Ίμπιζα και δούλευε πάνω στα τραγούδια του όσο βρισκόταν εκεί.

Είχε φτάσει στην Ίμπιζα στις 17 Οκτωβρίου και αναχώρησε για Βαρκελώνη στις 29 Οκτωβρίου με το πλοίο. Ο Richard υποστηρίζει πως άφησε τον Levi Davis στην πόλη της Ίμπιζα την προηγούμενη μέρα, καθώς είχε κανονίσει να συναντηθεί με κάποιον για δείπνο.

View this post on Instagram

A post shared by LEDA (@thelelife_)

Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που θα τον έβλεπε ζωντανό. Όταν την επόμενη μέρα του έστειλε μήνυμα για να ελέγξει ότι είναι καλά, ο Levi Davis τον ενημέρωσε πως είχε φύγει από το νησί.

«Προφανώς ανησυχούσα για αυτόν. Τον ρώτησε που πήγε και μου είπε ότι βρίσκεται στη Βαρκελώνη, όπου θα έβεπε κάποιους φίλους». Του έστειλε ένα ηχητικό μήνυμα. «Με ανησυχείς. Σε παρακαλώ, πες μου που είσαι».

Ο Levi Davis του είπε ότι θα τηλεφωνούσε όταν θα έφτανε στη Βαρκελώνη. Δεν το έκανε ποτέ. Λίγες ημέρες μετά, ο Richard επικοινώνησε με την οικογένειά του και κοινούς τους φίλους και οι αρχές ξεκίνησαν έρευνα στις 8 Νοεμβρίου.

Από τις τελευταίες του κινήσεις που έχουν καταγραφεί, ο Levi Davis φαίνεται να φεύγει από την Old Irish Pub στο κέντρο της πόλης. Ήταν λίγες ώρες μετά την άφιξή του στη Βαρκελώνη.

View this post on Instagram

A post shared by LEDA (@thelelife_)

Το τελευταίο μήνυμα του Levi Davis

Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, στις 30 Οκτωβρίου, προσπάθησε να καλέσει έναν άλλο φίλο του. Του έστειλε φωνητικό μήνυμα. Στο σύντομο ηχητικό σημείωνε πως η Βαρκελώνη είναι υπέροχη. «Είναι καταπληκτική. Με εμπνέει απόλυτα. Τη λατρεύω. Είναι τόσο ωραία».

Αυτή ήταν και η τελευταία επικοινωνία που είχε ο Levi Davis με κάποιον φίλο ή μέλος της οικογένειάς του. Η έλλειψη ενημέρωσης έχει πυροδοτήσει διαδικτυακές φήμες και θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την εξαφάνισή του. Κάτι που έχει αναστατώσει την οικογένειά του.

Κάποιες από αυτές έχουν να κάνουν με ένα βίντεο του Levi Davis που δημοσίευσε στο Instagram και διέγραψε λίγες ημέρες πριν τελικά εξαφανιστεί. Η μητέρα του Levi Davis, Julie, έμαθε πρώτη φορά για το βίντεο όταν εμφανίστηκε στο διαδίκτυο. Είναι αηδιασμένη από τις φήμες που κυκλοφορούν.

«Είναι πολύ δύσκολο να ξέρεις ή να διακρίνεις τι είναι αλήθεια και τι όχι» σημειώνει χαρακτηριστικά. Για τη μητέρα του, ο Levi παραμένει αγνοούμενος και ελπίζει να έχει καλά νέα σύντομα. «Παρακολουθώ βίντεο με τον Levi και αυτό με κάνει να νιώθω ότι είναι ακόμα εδώ. Απλά μου δίνει παρηγοριά».

View this post on Instagram

A post shared by LEDA (@thelelife_)

Έχουν υπάρξει αναφορές πως ο Levi Davis ενδέχεται να πνίγηκε αφού των καταδίωκαν για χρέη άνω των 100.000 λιρών. Τίποτα ωστόσο δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί, με τις αρχές να δίνουν μάχη με τον χρόνο σε μια προσπάθεια να τον εντοπίσουν ζωντανό.

Σύμφωνα με φίλο του που μίλησε με ιδιωτικό ερευνητή, ένα από τα μηνύματα που έστειλαν έχει διαβαστεί. «Είναι είτε ο Levi που τα διάβασε και το ελπίζουμε είτε κάποιος άλλος που έχει το PIN του». Το στοιχείο προκύπτει μετά τη μυστηριώδη διαγραφή 38 επαφών του από το Instagram μετά την εξαφάνισή του.

Προσφέρεται το ποσό των 10.000 λιρών σε όποιον δώσει στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024