Υπάλληλος κατέβασε το παντελόνι του στην τραπεζαρία.

Ένα αδιανόητο περιστατικό κατήγγειλε η μητέρα ενός τρίχρονου αγοριού που πηγαίνει σε δημοτικό παιδικό σταθμό στη Νέα Σμύρνη καθώς ένας υπάλληλος φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr, η καταγγελία της μητέρας έγινε στις 27/1 στο τμήμα Ανηλίκων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Πήγα για μασάζ στον ώμο και με θώπευε στα γεννητικά όργανα» - Τι κατέθεσε θύμα του Αλβανού μασέρ

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία ένας εργαζόμενος γενικών καθηκόντων και όχι παιδαγωγός του παιδικού σταθμού την ώρα που βρίσκονταν στην τραπεζαρία φέρεται να άφησε υπονοούμενα σεξουαλικού περιεχομένου στο παιδί και να κατέβασε το παντελόνι του.

Η υπόθεση είναι υπό διερεύνηση από το τμήμα Ανηλίκων το οποίο συλλέγει καταθέσεις, ενώ έχει σχηματιστεί και δικογραφία.

Μόλις έγινε γνωστή η καταγγελία η διοίκηση του παιδικού σταθμού, απομάκρυνε από τα καθήκοντά του, ενώ η διοίκηση έχει προβεί σε κάθε ενέργεια για την αρωγή της αστυνομικής έρευνας.

Εξώδικο έστειλαν γονείς που θορυβήθηκαν από το περιστατικό

Μάλιστα αρκετοί γονείς παιδιών που θορυβήθηκαν από το συμβάν έστειλαν εξώδικο τόσο στη διοίκηση του παιδικού σταθμού όσο και στον δήμο που είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία του και ζητούν ενημέρωση για το συμβάν.

«Επειδή ως γονείς των παιδιών που φοιτούν στον εν λόγω βρεφονηπιακό σταθμό δηλώνουμε ότι έχουμε σοκαριστεί και ανησυχούμε, καθώς τυχόν διάγνωση τέλεσης οποιουδήποτε αδικήματος υπό του καταγγελλόμενου θα συνεπαγόταν ταυτόχρονα και ελλιπή εποπτεία – επίβλεψη και φύλαξη των παιδιών μας και την έκθεσή τους σε κίνδυνο.

Επειδή η ως άνω καταγγελία κλόνισε την εμπιστοσύνη μας στον παιδικό σταθμό, ενώ κάποιοι γονείς δεν στέλνουν τα παιδιά τους στον παιδικό σταθμό, ενώ άλλοι τα στέλνουν αλλά δεν τα αφήνουν να κοιμηθούν σε αυτών

Επειδή νιώθουμε υποχρέωση απέναντι στους γονείς και το παιδί που προέβησαν στην εν λόγω καταγγελία και θεωρούμε ηθικό καθήκον μας να συνδράμουμε στην ψυχολογική υποστήριξή τους και στην πλήρη διαλεύκανση του ζητήματος καλούμε:

α) τον παιδικό σταθμό να ενημερώσει άμεσα και λεπτομερώς όλους τους γονείς σχετικά με τις συνθήκες εποπτείας-επίβλεψης και φύλαξης των παιδιών που φιλοξενούνται στο σταθμό της καθ’όλη τη διάρκεια παραμονής τους σε αυτόν,

β) να προγραμματίσει άμεσα συνάντηση-ενημέρωση σχετικά με θέματα κακοποίησης ανηλίκων. Άλλωστε η καθορισθείσα συνάντηση/ενημέρωση γονέων που αναβλήθηκε, είχε ως βασικό θέμα την παιδική κακοποίηση».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr