Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτοκτόνησε μοντέλο του OnlyFans - Την κατηγορούσαν πως προσέλκυε παιδόφιλους

Αυτοκτόνησε μοντέλο του OnlyFans – Την κατηγορούσαν πως προσέλκυε παιδόφιλους

Έβαλε τέλος στη ζωή του μοντέλο του OnlyFans. Η μάχη με την κατάθλιψη, όσα την οδήγησαν στο OnlyFans και η αυτοκτονία.

Αυτοκτόνησε μοντέλο του OnlyFans που είχε κατηγορηθεί πως πείραζε την εμφάνισή της στις φωτογραφίες για να μοιάζει με ανήλικη και να προσελκύει παιδόφιλους.

Η Diana Deets, γνωστή διαδικτυακά ως Coconut Kitty, έβαλε τέλος στη ζωή της στις 12 Φεβρουαρίου. Η αυτοκτονία της έγινε γνωστή λίγες ημέρες αργότερα με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μια ανάρτηση προς τα 5,4 εκατομμύρια followers της.

Το αντίο στο μοντέλο του OnlyFans

«Είναι άδικο. Η ζωή είναι άδικη. Μακάρι να μπορούσατε να τη γνωρίσετε όπως τη γνώρισαν οι φίλοι και η οικογένειά της. Ψώτιζε τον κόσμο. Πραγματικά ήταν πάντα λαμπερή. Ποτέ δεν μπορούσες να σταματήσεις αυτό το κορίτσι. Ήταν τόσο σκληροτράχηλη και δυνατή, αλλά και τόσο ευγενική.

Ήταν το πιο καλόκαρδο κορίτσι που γνωρίσαμε ποτέ. Πάντα προσπαθούσε να ανεβάζει τους πάντες γύρω της. Ήθελε όλοι να κερδίζουν. Πάντα θα μάζευε ζώα που χρειάζονταν σπίτι για να μείνουν».

Η ηλικία της Diana Deets παραμένει ασαφής, καθώς το μοντέλο είχε αρνηθεί να την αποκαλύψει. Φέρεται να ήταν 24 ετών, κάτι που υποστήριζε το μοντέλο που έκανε καριέρα στο OnlyFans τα τελευταία χρόνια.

Φίλοι της αναφέρουν ότι η Diana Deets ήταν ο τύπος του ανθρώπου που θα άφηνε τα πάντα για να σε βοηθήσει με τα προβλήματά σου και θα ήταν πάντα στο πλευρό σου.

Το μοντέλο θα μείνει στη μνήμη ως «μαμά, αδελφή, κόρη, καλύτερη φίλη» και ως ένα άτομο που «μπορούσε να φωτίσει ένα ολόκληρο δωμάτιο». «Το χαμόγελό της μπορούσε να φωτίσει ένα ολόκληρο δωμάτιο, θα άλλαζε όλη σου τη μέρα. Και το γέλιο της. Το γέλιο της ήταν τόσο μεταδοτικό. Ήταν τόσο αστεία. Σε έκανε να γελάς μέχρι να μην μπορείς να αναπνεύσεις».

«Μακάρι να παίρναμε λίγο από το σκοτάδι της»

«Μακάρι να μπορούσαμε να πάρουμε λίγο από το σκοτάδι που βάραινε την καρδιά της» σημειώνεται σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης θανάτου της Diana Deets. «Πάντα είχε βαθιά συναισθήματα. Της άρεσε να δημιουργεί και να εκφράζεται. Ξέρουμε ότι πολλοί από εσάς την αγαπούσατε και ήταν πάντα ευγνώμων για όλους σας. Πάνα από όλα αγαπούσε τα παιδιά της και το ήταν μητέρα. Τα παιδιά της ήταν όλος της ο κόσμος. Ήταν αφοσιωμένη σε αυτά και ήθελε να βεβαιωθεί ότι τα αγαπούσε».

«Μπορούσε να αλλάξει όλη σου τη μέρα. Και το γέλιο της, το γέλιο της ήταν τόσο μεταδοτικό», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

H δημιουργός ερωτικού περιεχομένου φέρεται να έπασχε από κατάθλιψη. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε από τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δουλειά της. Σε συνέντευξή της στο Rolling Stone την περιέγραφαν ως κάποια που έτρεμε να την αναγνωρίσουν δημόσια και που εκτιμούσε την ιδιωτικότητα της οικογένειάς της.

«Είχα κουραστεί από τους ανθρώπους που σχολίαζαν την εμφάνισή μου. Με ενοχλούσε κάπως» δήλωνε χαρακτηριστικά το 2021. Η επίδοξη καλλιτέχνης προσπάθησε να βγάλει τα προς το ζην πουλώντας πίνακές της. Δεν κατάφερνε να έχει κέρδος. Ήταν τότε που αποφάσισε να δημιουργήσει την περσόνα Coconut Kitty.

Ο λογαριασμός της ως Coconut Kitty ήταν ο πιο δημοφιλής της στο Instagram με 5,4 εκατομμύρια followers, ενώ είχε ακόμα τέσσερις λογαριασμούς στα social media.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024