Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η στιγμή που 65.000 στρατιώτες ζητωκραύγασαν για το sex symbol Raquel Welch

Η στιγμή που 65.000 στρατιώτες ζητωκραύγασαν για το sex symbol Raquel Welch

Η υποδοχή των στρατιωτών φέρεται να απελευθέρωσε τη Welch και να την έκανε να πιστέψει στον εαυτό της όσο ποτέ άλλοτε.

Ο Patrick Curtis, Αμερικανός παραγωγός ταινιών και  πρώην σύζυγος της Raquel Welch, περιγράφει γλαφυρά την ημέρα που το sex symbol της δεκαετίας του ’60 έκανε δεκάδες χιλιάδες άντρες να χάσουν τη γη κάτω από τα πόδια τους.

«Καθώς πλησιάζαμε με το ελικόπτερο την περιοχή, μία σκηνή που από εκείνο το σημείο έμοιαζε με τελεία, η Raquel το θεώρησε άδειο. Δάκρυα πλημμύρισαν τα μάτια της, σήκωσε το ακουστικό μου και μου είπε: ‘Ηρθαμε ως εδώ και κανείς δεν εμφανίστηκε!’» περιγράφει χαρακτηριστικά ο Curtis για την επίσκεψή τους στα στρατεύματα του Βιετνάμ το 1967.

Συνεχίζοντας την περιγραφή του στο ballisticmag.com, αναφέρει πως καθώς το ελικόπτερο που τους μετέφερε πλησίαζε το σημείο της προσγείωσης, η Welch αντίκρυσε 65.000 στρατιώτες να την επευφημούν. Μάλιστα της είχαν ετοιμάσει ένα πανό με το οποίο την καλωσόριζαν στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Bob Hope. «Τότε άρχισε πραγματικά να κλαίει» λέει ο Curtis.

«Από τη στιγμή που προσγειωθήκαμε και εκείνη έπεσε στα μπράτσα των πιο εύσωμων πεζοναυτών, η ζωή της άλλαξε για πάντα. Όλα τα πειράγματα που είχε δεχθεί πιο μικρή, σχετικά με το όνομά της ή τα ξένα χαρακτηριστικά της, εξαφανίστηκαν για πάντα. Εκεί υπήρχαν 65.000 τύποι που την λάτρευαν» συμπληρώνει.

Θυμάται πως η χριστουγεννιάτικη γιορτή ξεκίνησε με τον τραγουδιστή Bob Hope. Ξαφνικά όμως το κοινό από κάτω άρχισε να γίνεται ανήσυχο καθώς είχε ακούσει το όνομα της Welch. Τότε ο Hope διέκοψε το κομμάτι του και είπε: «Εντάξει αγόρια, ορίστε για τι παλεύατε. Ναι, κυρίες και κύριοι, και σας παρακαλώ να είστε κύριοι, αυτή είναι! Η Raquel Welch!».

πηγή: twitter

«Ήταν η στιγμή της. Φορώντας ένα κοντό, γαλανόλευκο φόρεμα πήρε το μικρόφωνο και προχώρησε στην άκρη της σκηνής. Όταν κάθισε ήταν σαν έφυγε η γη κάτω από τα πόδια δεκάδων χιλιάδων αντρών οι οποίοι ούρλιαζαν» θυμάται ο Curtis.

H Welch και ο Bob Hope μοιράστηκαν τη σκηνή και λίγο αργότερα, η εκθαμβωτική ηθοποιός ανέλαβε μόνη της την ψυχαγωγία του κοινού. Τότε προσκάλεσε τους πεζοναύτες επάνω στη σκηνή για να χορέψουν.

Για 20 λεπτά, ίσως και περισσότερο η Welch χόρευε με όσους περισσότερους μπορούσε. Τελικά αποχώρησε από την σκηνή, στέλνοντας ένα τεράστιο φιλί σε όλους.

O Αμερικανός παραγωγός και σύζυγος της Welch δεν θα ξεχάσει ποτέ τον φθόνο που ένιωσε και είδε στα μάτια των χιλιάδων ανδρών, όταν ο Bob Hope τον σήκωσε επάνω στη σκηνή παρουσιάζοντάς τον, ως σύζυγο της Αμερικανίδας σεξοβόμβας.

«Η Raquel και εγώ ταξιδέψαμε σε πολλές ναυτικές βάσεις μετά από εκείνο το μοιραίο απόγευμα. Μετά από 50 χρόνια, οι βετεράνοι του Βιετνάμ μπορούν να περηφανεύονται για το γεγονός ότι βοήθησαν τη Raquel να βρει την ευτυχία στο να είναι απλώς ο εαυτός της. Και τουλάχιστον 65.000 από αυτούς μπορούν να χαμογελάσουν απλά ενθυμούμενοι να με γιουχάρουν» καταλήγει ο Curtis.

Η Raquel Welch άφησε την τελευταία της πνοή την Τετάρτη 15/2/23 σε ηλικία 82 ετών ύστερα από μία σύντομη ασθένεια, βυθίζοντας στη θλίψη τον κόσμο του Hollywood.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024