Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λένα Ζευγαρά: Πόσα θα πάρει τελικά - Οι αμοιβές των άλλων καλλιτεχνών

Λένα Ζευγαρά: Πόσα θα πάρει τελικά – Οι αμοιβές των άλλων καλλιτεχνών

Όπως προκύπτει από τα έγγραφα που έχουν αναρτηθεί στη «Διαύγεια» και έχει στη διάθεσή του το in, τα 26.040 ευρώ αφορούν αποκλειστικά την αμοιβή της Λένας Ζευγαρά

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι η τραγουδίστρια, Λένα Ζευγαρά, θα λάβει ως αμοιβή 26.000 ευρώ για να μια εμφάνιση στο Καρναβάλι της Ξάνθης.

Όπως προκύπτει από έγγραφο, το οποίο δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια» και έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο, η τραγουδίστρια θα λάβει από το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης ως αμοιβή 26.040 ευρώ για να εμφανιστεί απόψε, Παρασκευή στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Όπως ανέφερε το πρωί η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα δεν είχε ξεκαθαριστεί αν αυτό το ποσό αφορά μόνο στην τραγουδίστρια, ή συνολικά σε δαπάνη που αφορά στον ήχο, στα φώτα, στην ορχήστρα κτλ.

Τα ποσά των καλλιτεχνών που θα τραγουδήσουν

Ωστόσο, όπως προκύπτει από τα έγγραφα που έχουν αναρτηθεί στη «Διαύγεια» και έχει στη διάθεσή του το in, τα 26.040 ευρώ αφορούν αποκλειστικά την αμοιβή της τραγουδίστριας. Όσον αφορά στην «ηχητική και φωτιστική κάλυψη των εκδηλώσεων» του καρναβαλιού έχει προβλεφθεί ένα ποσό ύψους 89.280 ευρώ.

Ακόμα, 9.920 ευρώ αναμένεται να λάβουν για την εμφάνισή τους ο τράπερ FY μαζί με τον dj, Robin Juanta, ενώ η μπάντα Μπρατίμια θα πληρωθεί με 4.960 ευρώ.

Τέλος το συγκρότημα Locomondo θα λάβει 19.840 ευρώ για την εμφάνισή του στο καρναβάλι της Ξάνθης.

Η απάντηση από τον Δήμο Ξάνθης

Νωρίτερα σήμερα, ο δήμαρχος Ξάνθης, κ. Μανώλης Τσέπελης μίλησε στην εκπομπή Πρωινό, όπου και ρωτήθηκε για την αμοιβή της Λένας Ζευγαρά.

«Πρώτον, θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι σε αυτό το μεγάλο τον θεσμό σ’ αυτή την ευλογημένη περιοχή πάντα φέρνουμε μεγάλα μουσικά σχήματα» είπε και συμπλήρωσε πως «είναι στο κέντρο της πλατείας δωρεάν για 110.000 κόσμο και βέβαια και από την ευρύτερη περιοχή».

«Αυτά τα χρήματα είναι η φιλοξενία, ολό το μουσικό σχήμα που συνοδεύει την κυρία, τα αεροπορικά εισιτήρια, τα ηχητικά, όλα. Είναι ένα κομμάτι χρηματοδότησης» είπε, ενώ για την αμοιβή της Λένας Ζευγαρά δήλωσε πως δεν γνωρίζει κάτι καθώς αυτά τα κανονίζει ο μάνατζέρ της.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024