Η Λένα Ζευγαρά πρόκειται να ανοίξει τις εκδηλώσεις για το Καρναβάλι της Ξάνθης. Έγγραφο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, φανερώνει την αμοιβή της, προκαλώντας αντιδράσεις.

Το έγγραφο δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια» και αναφέρει ότι η διάσημη τραγουδίστρια θα λάβει από το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης ως αμοιβή/καλλιτεχνική δαπάνη 26.040 ευρώ.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει ξεκαθαριστεί, αν αυτό το ποσό αφορά μόνο στην τραγουδίστρια. Ή συνολικά σε δαπάνη που αφορά στον ήχο, στα φώτα, στην ορχήστρα κτλ, όπως επισημάνθηκε στο Πρωινό.

Τι είπε για την αμοιβή στη Λένα Ζευγαρά

Ο δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης μίλησε στην εκπομπή και ανέφερε: «Πρώτον, θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Σε αυτό το μεγάλο τον θεσμό σ’ αυτή την ευλογημένη περιοχή πάντα φέρνουμε μεγάλα μουσικά σχήματα.

Είναι στο κέντρο της πλατείας δωρεάν για 110.000 κόσμο και βέβαια και από την ευρύτερη περιοχή. Αυτά τα χρήματα είναι η φιλοξενία. Όλο το μουσικό σχήμα που συνοδεύει την κυρία, τα αεροπορικά εισιτήρια, τα ηχητικά, όλα. Είναι ένα κομμάτι χρηματοδότησης».

«Δεν το ξέρω αυτό. Το κανονίζει ο μάνατζερ, όχι εγώ» σημείωσε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στην αμοιβή για τη Λένα Ζευγαρά.

Μένει να δούμε αν θα έχει και συνέχεια ό,τι προηγήθηκε λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη συναυλία στην Ξάνθη με τη Λένα Ζευγαρά.

Η εμφάνισή της θα σηματοδοτήσει και την επίσημη έναρξη για το Καρναβάλι του 2023 στην πόλη.

Η μεγάλη συναυλία με τη Λένα Ζευγαρά αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Δημοκρατίας, με ώρα έναρξης 19:00.

«Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 18:30 θα κηρυθχεί επίσημα η έναρξη των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών – Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2023 από τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη. Ντόπιοι, ξένοι, μικροί και μεγάλοι φορούν τη μάσκα του κεφιού και βγαίνουν στους δρόμους για να γλεντήσουν και να χορέψουν.

Συναυλία Λένα Ζευγαρά Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου Πλατεία Δημοκρατίας | ώρα 19:00» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ανακοίνωση από τον δήμο Ξάνθης.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr