Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βασίλης Τσιάρτας: Η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα φτάνει μέχρι την παιδοφιλία

Βασίλης Τσιάρτας: Η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα φτάνει μέχρι την παιδοφιλία

Νέα επίθεση στα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ από τον Βασίλη Τσιάρτα.

Γνωστός για τις ομοφοβικές, τρανσφοβικές και ρατσιστικές του ιδέες, ο υποψήφιος βουλευτής με την Εθνική Δημιουργία, Βασίλης Τσιάρτας, «ξαναχτυπά» εκφράζοντας τις ακραίες απόψεις του.

Ακόμα και μετά την ποινή φυλάκισης 10 ετών για την τρανφοβική ανάρτησή του, ο Τσιάρτας δεν πτοείται, συγκρίνοντας μάλιστα και την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα με την παιδοφιλία, τονίζοντας ωστόσο πως δεν έχει… ομοφοβικές απόψεις.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Ρ/Σ «Παραπολιτικά» 90.1 FΜ, είπε αναφερόμενος στον επαναπροσδιορισμό φύλου στα παιδιά:

«Δεν μιλάμε για ενήλικους που ξέρουν, που έχει διαμορφωθεί το σώμα τους, η προσωπικότητά τους, ο ψυχισμός τους, που ξέρουν τι θέλουν. Εκείνο το νομοσχέδιο πήγε να περάσει ελεύθερα… Ο σεξουαλικός προσανατολισμός δεν μπορεί να επιβάλλεται με το έτσι θέλω για κάποια παιδιά ανήλικα που δεν έχουν διαμορφώσει ακόμη τίποτα σχεδόν. Αυτό που ήταν ο γενικότερος στόχος ήταν να μην υπάρχει ηλικιακό σεξουαλικό όριο όμως με την τότε τοποθέτησή μου υπήρξαν κάποια κόμματα μέσα στη Βουλή τα οποία είπαν να δημιουργηθεί μια επιστημονική επιτροπή η οποία θα εξετάζει αν αυτά τα παιδιά χρήζουν αλλαγής φύλου. Στο δικαστήριο που είχα πρόσφατα που καταδικάστηκα πρωτόδικα για τρανσφοβία, μια ψυχολόγος μάρτυρας της αντίπαλης πλευράς είπε ότι με τη δήλωσή μου αυτή προκάλεσα να δημιουργηθεί μέσα στη Βουλή αυτή η επιστημονική επιτροπή. Αυτή η ίδια είπε ότι εξέτασε 300 παιδιά και από αυτά τα 300 παιδιά στην Επιτροπή πήγαν μόνο 4 και μάλιστα χαρακτηρίσανε την Επιτροπή ότι κάνει bullying στα παιδιά. Σκέφτεστε πόσα παιδιά έσωσα τότε με αυτή μου την τοποθέτηση. Γνωρίζετε ότι η LGBTQ+ κοινότητα φτάνει μέχρι την παιδοφιλία».

Και συνέχισε:

«Προσβάλλομαι όταν βλέπω σε pride παρελάσεις να τοποθετούνται ενδυμασίες με το Χριστό, την Παναγία και όλες αυτές οι προσβολές που γίνονται. Να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα γιατί αυτός ο τρόπος που θέλουν όλοι αυτοί να επιβάλλουν αυτό είναι φασιστικό και ρατσιστικό».

Ανθελληνική η Αριστερά

«Αυτό που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι δεν θα συνεργαστούμε με ανθελληνικά κόμματα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Βουλή. Το ΣΥΡΙΖΑ, το ΜέΡΑ25, το ΚΚΕ» είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Τσιάρτας εξηγώντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ, άνοιξε τα σύνορα και έγινε η χώρα χαβούζα, γίναμε σουρωτήρι. Τώρα, αυτή τη στιγμή, δεν έχει ψηφίσει κανένα εξοπλιστικό πρόγραμμα, ακολουθεί την ίδια ρητορική με τους Τούρκους εσείς αυτό το βλέπετε ελληνικό κόμμα; Είναι ελληνική στάση;».

«Για μένα δεν είναι μετανάστες, είναι λαθροεισβολή. Μετανάστες φύγαν και έλληνες και πήγαν στη Γερμανία και στην Αμερική και παντού στον κόσμο αλλά πήγαν νόμιμα, εγώ είμαι υπέρ της νομιμότητας δεν λεω να μην έρθει κανένας στη χώρα μας» δήλωσε σχετικά με τους πρόσφυγες και μετανάστες.

Η αποκήρυξη

Με αφορμή την αντίδραση της οικογένειάς του για την υποψηφιότητα του έκανε αναφορά στον πατέρα του.

«Ο πατέρας μου ήταν ενεργός πολύ με το ΠΑΣΟΚ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαι και εγώ ΠΑΣΟΚ. Και να το πάω ένα βήμα παραπάνω, ο πατέρας μου τον οποίο σεβόμουν και εκτιμούσα πάρα πολύ, με βοήθησε πάρα πολύ στην ποδοσφαιρική μου καριέρα, ήταν Παναθηναϊκός εγώ έπαιξα μόνο στην ΑΕΚ στην Ελλάδα. Δεν νομίζω ότι ο πατέρας μου αν ζούσε σήμερα, παρότι ΠΑΣΟΚ, δεν νομίζω ότι θα τον ικανοποιούσε η σημερινή κατάσταση του ΠΑΣΟΚ».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024