Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Η λίστα με τα σχολεία του νομού Αττικής που θα είναι κλειστά την Πέμπτη

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Η λίστα με τα σχολεία του νομού Αττικής που θα είναι κλειστά την Πέμπτη

Η κακοκαιρία συνεχίζει να φέρνει πολικές θερμοκρασίες σε πολλές περιοχές της χώρας και να δημιουργεί προβλήματα στις μετακινήσεις λόγω του χιονιού.

Για ακόμη μία μέρα τα σχολεία ορισμένων δήμων του νομού Αττικής θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Πέμπτη (9/2) λόγω της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα που συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα στις μετακινήσεις λόγω της χιονόπτωσης.

Η Περιφέρεια Αττικής μετά την ολοκλήρωσης της συνεδρίασης με τους Δήμους του νομού αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία των εξής περιοχών:

• Ωρωπού

• Διονύσου

• Μαραθώνα

• Κηφισιάς

• Μάνδρας

• Αχαρνών

• Φυλής

• Πεντέλης

Τα σχολεία που θα είναι κλειστά στις άλλες περιοχές της χώρας

Εύβοια

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε όλη την Εύβοια και αύριο Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, καθώς η επέλαση της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» συνεχίζεται και προκαλεί προβλήματα στις μετακινήσεις. Συγκεκριμένα, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλους τους δήμους αλλά και στη Σκύρο.

Πρώτος ο δήμος Καρύστου ανακοίνωσε επίσημα ότι όλες οι σχολικές μονάδες θα είναι κλειστές αύριο, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι δήμοι.

Φθιώτιδα

Κλειστά θα είναι και αύριο Πέμπτη όλα τα σχολεία στη Στυλίδα.

Η ανακοίνωση: «Με απόφαση της Δημάρχου Στυλίδας, κ. Βιργινίας Στεργίου, αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Στυλίδας -και της Δ.Ε. Στυλίδας- για αύριο Πέμπτη 09-02-2023, λόγω των έκτακτων συνθηκών (χιονόπτωση, ισχυρός παγετός) που επικρατούν στην περιοχή».

Το ίδιο και στα Καμένα Βούρλα. «Κλειστά θα παραμείνουν, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων (χιονοπτώσεις και παγετός), τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Καμένων Βούρλων την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023, για την ασφάλεια των μαθητών» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Με απόφαση του Δημάρχου Λοκρών, Αθανάσιου Ζεκεντέ, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι Παιδικοί Σταθμοί, τα ΚΔΑΠ, το Δημοτικό Ωδείο Αταλάντης και οι Δημοτικές Φιλαρμονικές του Δήμου Λοκρών, δε θα λειτουργήσουν την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν.

Με απόφαση της Δημάρχου Αμφίκλειας – Ελάτειας Αθανασίας Στιβακτή, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν, για την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023:

  • Αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Παιδικών Σταθμών και ΚΔΑΠ Κοινότητας Αμφίκλειας. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν με τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης.
  • Την λειτουργία από τις 10:00 π.μ, των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Παιδικών Σταθμών των Κοινοτήτων Κάτω Τιθορέας και Ελάτειας. Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.Α.Π.) Κάτω Τιθορέας και Ελάτειας θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κρήτη

Κλειστά θα παραμείνουν και την Πέμπτη 09 Φεβρουαρίου 2023 τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αμαρίου.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε από τον δήμαρχο Αμαρίου κ. Παντελή Μουρτζανό για την ασφάλεια της εκπαιδευτικής κοινότητας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού που συνεχίζουν να επικρατούν στην περιοχή.

Βόλος

Η ανακοίνωση για τα κλειστά στον Αλμυρό: Σας ενημερώνουμε ότι με την υπ’ αριθμ. 28/2023 Απόφαση Δημάρχου Αλμυρού (ΑΔΑ: 9ΙΠΛΩΨ7-8ΤΓ) , τα σχολεία του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά και αύριο, Πέμπτη 9-2-2023, λόγω χιονόπτωσης.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024