Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Λιάγκας: Αν είναι ένοχος τι φταίει το παιδί του;

Γιώργος Λιάγκας: Αν είναι ένοχος τι φταίει το παιδί του;

Ο παρουσιαστής μιλά για τον γιό του ηθοποιού.

Κρίσιμη μέρα σήμερα για τον Πέτρο Φιλιππίδη και ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει στην πρωινή εκπομπή του Αντ1.

«Θέλω να πω κάτι, τρεις ώρες πριν την απόφαση του δικαστηρίου. Στην Ελλάδα είμαστε ακραίοι άνθρωποι. Το παιδί του, η οικογένειά του τι φταίει; Από πότε υπάρχει η έννοια της συνευθύνης… Εδώ δεν καταλαβαίνω γιατί το παιδί του Φιλιππίδη, που είναι και καλός ηθοποιός, τον απέκλεισαν σε όλες τις παραστάσεις. Αν είναι ένοχος τι φταίει το παιδί του;»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Και έφτασε πραγματικά και το αποκαλύπτω σήμερα, πολύ γνωστός άνθρωπος του θεάτρου, να παρακαλέσει ένα δίδυμο ιδιοκτήτων ενός από τα πιο γνωστά μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας – αφού τον παρακάλεσε τον ίδιο ο Πέτρος Φιλιππίδης, γιατί ζουν με δανεικά – και πήραν γκαρσόνι τον γιο του. Γιατί δε δούλευε ως ηθοποιός, ενώ στην αρχή δούλευε σε κάποια σίριαλ. Μετά τον έκοψαν, δεν τον έπαιρνε κανένας. Τι φταίει το παιδί; Το κριτήριο είναι το ταλέντο, δεν είναι αν ο πατέρας του είναι ένοχος.»!

Οι δυσκολίες που βίωσε ο Δημήτρης Φιλιππίδης

Και πρόσθεσε: «Το θέμα δεν είναι αν διαφωνούμε. Στην πραγματικότητα όμως διαφωνούμε, διότι δεν του έδωσαν δουλειά. Το πήραν αυτό το παιδί να του δώσουν δουλειά; Πολλές φορές και εμείς στην υπερβολή μας στιγματίζουμε κάποιους ανθρώπους. Αυτή είναι η αλήθεια.

Εγώ αν ήμουν μία από αυτές τις κυρίες στο θίασο που έπαιζα θα έκανα πρόταση να παίξει ο γιος του Φιλιππίδη. Εκεί είσαι μάγκας. Γιατί βεβαίως υπέρ του metoo είμαστε όλοι μας, αλλά για να δείξεις ότι είσαι μάγκας πήγαινε στο θέατρο και πες τον γιο του Φιλιππίδη θα τον πάρουμε. Εκεί είσαι μάγκας»!

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024