Οι διασώστες κατάφεραν να βγάλουν ζωντανό από τα χαλάσματα του σπιτιού του το 6χρονο κορίτσι.

Ζωντανό κατάφεραν να βγάλουν ένα 6χρονο κορίτσι οι διασώστες της ελληνικής ΕΜΑΚ, που βρίσκονται από χθες στην Τουρκία προκειμένου να βοηθήσουν στις επιχειρήσεις διάσωσης των χιλιάδων εγκλωβισμένων στις περιοχές που επλήγησαν από τις σεισμικές δονήσεις που σημειώθηκαν τη Δευτέρα.

Οι Ελληνες άνδρες της ΕΜΑΚ κατάφεραν να απεγκλωβίσουν την 6χρονη αδερφή της Φατμά και συγκινημένοι αγκαλιάστηκαν μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεν τα κατάφερε να βγει σώα η μικρή Φατμά παρά τις ηρωικές προσπάθειες της ελληνικής ΕΜΑΚ

Δείτε τις συγκλονιστικές στιγμές της διάσωσης:

Οι δυνάμεις της ελληνικής ΕΜΑΚ που έχουν χωριστεί σε μικρότερες ομάδες και επιχειρούν από σημείο σε σημείο, κόντρα στο χρόνο, σε Αλεξανδρέττα (Χατάι) και Άδανα.

Παράλληλα, οι άνδρες της ΕΜΑΚ κατάφεραν να απεγκλωβίσουν έναν 50χρονο, μέλος τετραμελούς οικογένειας που παγιδεύτηκε κάτω από κλιμακοστάσιο.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr