Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεισμός στην Τουρκία: «Δεν τολμάω να πάω σπίτι μου» - Συγκλονιστική μαρτυρία Έλληνα

Σεισμός στην Τουρκία: «Δεν τολμάω να πάω σπίτι μου» – Συγκλονιστική μαρτυρία Έλληνα

Εκατοντάδες είναι οι νεκροί που άφησε πίσω του ο σεισμός των 7,8 Ρίχτερ στην Τουρκία. Έλληνας που μένει 45 λεπτά από το επίκεντρο του σεισμού, περιγράφει τον τρόμο που βίωσε.

Ασύλληπτες είναι οι απώλειες σε ανθρώπινες ζωές και περιουσίες μετά τον ισχυρό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ, που έπληξε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα την Τουρκία και τη Συρία, με τον κατάλογο των νεκρών συνεχώς να ανεβαίνει.

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο Νίκος Καρύδας, ο οποίος είναι γυμναστής της ποδοσφαιρικής ομάδας Γκαζιαντέπ, και περιέγραψε τον τρόμο που βίωσε όταν χτύπησε ο εγκέλαδος. Ο ίδιος μένει 45 λεπτά από το επίκεντρο του σεισμού και όπως τονίζει, δεν τολμάει να γυρίσει στο σπίτι του.

«Δεν τολμάω να πάω σπίτι μου»

«Ο σεισμός με βρήκε στις 04:30 το πρωί στο κρεβάτι μου. Όταν σηκώθηκα ήταν πραγματικά συγκλονιστικό, γιατί μέχρι να ετοιμαστώ, να πάρω τα αναγκαία πράγματα, έκατσα λίγο κάτω από την πόρτα και η ένταση του σεισμού ήταν μεγάλη. Έλεγα «θα σταματήσει» και δεν σταματούσε. Ήταν κάτι που έχω ζήσει πρώτη φορά στη ζωή μου», δήλωσε και συμπλήρωσε πως η σεισμική δόνηση κράτησε 1,5 λεπτό.

Ο ίδιος μένει στον τέταρτο όροφο μίας οικοδομής, η οποία έχει αδειάσει για προληπτικούς λόγους, και δεν τολμάει να πάει σπίτι του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σεισμός των 7,8 Ρίχτερ, είναι ο ισχυρότερος σεισμός που καταγράφηκε στην Τουρκία  έπειτα από εκείνον της 17ης Αυγούστου 1999, ο οποίος είχε στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 17.000 ανθρώπους.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024