Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το απόλυτο challenge: Samsung Galaxy s22, iPhone 13 ή Xiaomi 12;

Το απόλυτο challenge: Samsung Galaxy s22, iPhone 13 ή Xiaomi 12;

Κορυφαία και δυναμικά, τα Samsung Galaxy s22, iPhone 13 και Xiaomi 12 έρχονται πρώτα στην wish list όλων. Ποιο θα υπερισχύσει;

Το κινητό είναι – για τους περισσότερους – το πρώτο πράγμα που θα αγγίξουν το πρωί μόλις ξυπνήσουν και το τελευταίο πριν να κοιμηθούν. Κι όχι άδικα, μιας και τα σημερινά smartphones κάνουν πολλά πράγματα για εμάς, από το να μας… ειδοποιούν ότι ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε μέχρι και να μας κρατούν διαρκώς σε σύνδεση. Ειδικά τα μοντέλα των εταιρειών κολοσσών, όπως η Apple, η Samsung και η Xiaomi, έρχονται με κορυφαίες προδιαγραφές και μοναδικά features που έχουν διχάσει ακόμα και τους πιο δυνατούς «λύτες». Ανάμεσα στο Samsung Galaxy s22, το iPhone 13 και το Xiaomi 12 ποιο να επιλέξουμε;

Για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την πιο ταιριαστή επιλογή, δημιουργήσαμε ένα σύντομο οδηγό με όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα τρία smartphones, τα οποία μπορείτε να βρείτε σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, στην απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε smartphones ενώ θα το παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα του, χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας.

Επωφεληθείτε από τις χειμερινές εκπτώσεις και μην ξεχνάτε ότι με το SHOPFLIX.GR οι αγορές σας είναι πιο εύκολες από ποτέ, αφού μπορείτε να αγοράσετε ό,τι κι αν θέλετε με έως και 60 άτοκες δόσεις.

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Samsung Galaxy s22

Ενώ το Samsung Galaxy s22 δεν έχει διαθέτει εξωτερική μνήμη για MicroSD, ξεχωρίζει από την πρώτη κιόλας ματιά χάρη στον τολμηρό σχεδιασμό του με γεωμετρικό σχήμα και απλοποιημένα στοιχεία κάμερας, που χαρίζουν στυλ και ευχρηστία.

Ωστόσο, ο unibody σχεδιασμός του δεν επιτρέπει την αφαίρεση της μπαταρίας κάτι που μακροπρόθεσμα μπορεί να επηρεάσει την χρήση.

Προστατευμένο από γυαλί Corning Gorilla Glass Victus+ μπρος και πίσω και πλαίσιο αλουμινίου που αντέχει στο χρόνο και τις διάφορες φθορές, είναι εξαιρετικά ανθεκτικό για άνετη χρήση χωρίς άγχος ακόμα και σε περίπτωση ατυχήματος.

Προσφέρει ασύλληπτες φωτογραφίες και βίντεο με αξεπέραστη ποιότητα, χάρη στο σύστημα οπίσθιας κάμερας 50MP, το εξελιγμένο σύστημα σταθεροποίησης της εικόνας (VDIS), το AI Auto Focus αλλά και το «Nightography», που σας επιτρέπει να τραβάτε τις καλύτερες φωτογραφίες ακόμα και την νύχτα.

Είναι εξοπλισμένο με τον εξελιγμένο οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 2200, αρχιτεκτονικής 4nm, που έχει  ενσωματωμένα γραφικά Xclipse 920, με δυνατότητες λήψης και αναπαραγωγής βίντεο σε ανάλυση 8K, για εμπειρίες θέασης που δεν έχετε ξαναζήσει.

Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία social media, αφού με τα ενσωματωμένα του χαρακτηριστικά απολαμβάνετε την καλύτερη παραγωγή περιεχομένου για όλες τις δημοφιλής πλατφόρμες.

Αγοράστε το από 652,80 € ή από 13,60 € / μήνα σε 48 άτοκες δόσεις με πιστωτική

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το iPhone 13

Με επεξεργαστή A15 Bionic και ανθεκτικό design Ceramic Shield, το iPhone 13 σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.

Ενώ φορτίζει πιο αργά από άλλα μοντέλα του ανταγωνισμού, οι υψηλότερες ταχύτητες κατά 50% και 30%, τα ταχύτερα γραφικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό και η καλύτερη υποστήριξη της κάμερας με εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας και λιγότερη κατανάλωση ενέργειας αναπληρώνουν το κενό.

Η Super Retina XDR οθόνη τεχνολογίας OLED μεγιστοποιεί την απόλαυση, είτε πρόκειται για την ανάγνωση ενός εγγράφου, είτε την παρακολούθηση ενός επεισοδίου από την αγαπημένη σας σειρά ενώ απολαμβάνετε «έξυπνη» διάταξη, με τις δύο κορυφαίες κάμερες να βρίσκονται διαγωνίως σε μικρότερο χώρο.

Ενώ δεν διαθέτει μεγάλες αλλαγές όσον αφορά το design του, ξεχωρίζει για τις μοναδικές του λειτουργίες όπως το Cinematic, το Night και το Portrait Mode για φωτογραφικά καρέ και βίντεο υψηλής ποιότητας.

Έχετε τον  απόλυτο έλεγχο στα προσωπικά σας δεδομένα, αφού οι εφαρμογές του ζητούν την άδειά σας για να παρακολουθήσουν τη δραστηριότητά σου σε άλλα websites ή εφαρμογές.

Τώρα μπορείτε να ακούσετε τραγούδια, ολόκληρα albums ή playlists, να ανακαλύψετε νέα παιχνίδια, να δείτε τις πιο δημοφιλείς σειρές και ταινίες όλα σε μία συνδρομή, χάρη στο Apple One.

Αγοράστε το από 858,99 € ή από 17,90 € / μήνα σε 48 άτοκες δόσεις με πιστωτική

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Xiaomi 12

Κομψό, λεπτό και ελαφρύ, το Xiaomi 12 θα ταιριάξει απόλυτα στο χέρι σας από την πρώτη στιγμή, χαρίζοντας άνετο κράτημα και πρωτόγνωρη αίσθηση, με συμμετρικό γεωμετρικό καμπυλωτό design.

Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό, με γυαλί Corning Gorilla Glass Victus στην εμπρόσθια όψη για προστασία από γρατζουνιές και άλλες φθορές που το «απειλούν» καθημερινά, χωρίς όμως, να είναι αδιάβροχο.

Με το  Xiaomi ProFocus, που επιτρέπει την πιο καθαρή λήψη κινούμενων θεμάτων, απολαμβάνετε μια ολοκαίνουργια τεχνολογία focus με αλγόριθμο εκμάθησης θεμάτων και παρακολούθησης.

Είναι εξοπλισμένο με μεγάλη πλακέτα VC LiquidCool που ενσωματώνει το λεπτότερο υλικό VC LiquidCool 0,3 χιλ της Xiaomi, επιταχύνοντας τη ροή θερμότητας και μειώνοντας αποτελεσματικά τη θερμοκρασία του πυρήνα για να εξασφαλίσει ότι η συσκευή θα παραμείνει δροσερή σε κάθε περίσταση.

Αν και η μπαταρία του δεν μπορεί να αφαιρεθεί, διαθέτει λειτουργία ενσύρματης φόρτισης έως 67W και χρειάζονται 39 λεπτά για τη φόρτιση. Η ασύρματη φόρτιση φτάνει τα 50W, απαιτώντας μόλις 53 λεπτά για πλήρη φόρτιση.

Αγοράστε το από 565,50 € ή από από 11,78 € / μήνα σε 48 άτοκες δόσεις με πιστωτική

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024