Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανδραβίδα: Τουρκική χολή και χυδαία προκλητικότητα για τη συντριβή του Φάντομ

Ανδραβίδα: Τουρκική χολή και χυδαία προκλητικότητα για τη συντριβή του Φάντομ

Σε αχαρακτήριστη κίνηση προχώρησε η παρουσιάστρια τουρκικού τηλεοπτικού καναλιού, μεταδίδοντας την είδηση για την πτώση του ελληνικού μαχητικού αεροσκάφους.

Με παντελή έλλειψη σεβασμού παρουσίασε φιλοκυβερνητικό τουρκικό κανάλι την πτώση του Φάντομ που στοίχισε τη ζωή δύο νέων πιλότων, αποδεικνύοντας ότι η τουρκική μονταζιέρα δεν ορρωδεί προ ουδενός.

Σε μία ακόμα ακραία προκλητική κίνηση τουρκικά ΜΜΕ, στην προσπάθειά τους να υπερασπιστούν τον Τούρκο πρόεδρο και να υποστηρίξουν την τουρκική εξοπλιστική υπεροχή δεν σεβάστηκαν ούτε το θάνατο.

Πιο συγκεκριμένα, το φιλοκυβερνητικό δίκτυο Haber Global, το οποίο στο παρελθόν είχε «στοχοποιήσει και τον Έλληνα πρωθυπουργό, παρουσίασε ρεπορτάζ κατά την διάρκεια του οποίου κατηγορούσε τον Κωνσταντίνο Φλώρο για «προβοκατόρικες» δηλώσεις και «πολεμικές απειλές» κατά της Τουρκίας.

Όπως σημείωνε το ρεπορτάζ, «ο Έλληνας Α/ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος έστειλε προβοκατόρικα μηνύματα προς την Τουρκία, εκφράζοντας πολεμικές απειλές».

Σύμφωνα με το Haber Global, ο κ. Φλώρος υποστήριξε ότι οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε εξωτερική επέμβαση, τονίζοντας πως «στους αιθέρες στις θάλασσες και στη στεριά η υπεροχή είναι δική μας».

Πικρόχολο σχόλιο για το Φάντομ

Μετά το τέλος του ρεπορτάζ, που επισημαίνονται οι πρόσφατες δηλώσεις του Α/ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου, η παρουσιάστρια του δελτίου σχολίασε την συντριβή του μαχητικού αεροσκάφους F4 Φάντομ, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο των δύο πιλότων.

«Αυτή είναι η κατάσταση στην Ελλάδα όπου κάποιοι λένε πως «είμαστε ανώτεροι στον αέρα και στη θάλασσα», «είμαστε έτοιμοι» και «θα δουν αν έρθουν…»» ήταν το πικρόχολο σχόλιο της δημοσιογράφου.

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο κ. Φλώρος είχε υπογραμμίσει το αξιόμαχο των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, σημειώνοντας πως «δεν θα επιτρέψουμε ποτέ να χαθεί ούτε ένας κόκκος άμμου, ούτε μια ίντσα θάλασσας από την επικράτειά μας. Εχουμε την υπεροχή στον αέρα και στη θάλασσα».

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024