Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βιασμός 4χρονου: «Το παιδί δεν άφηνε με τίποτα να το ακουμπήσουν» - Όσα είπε ο δικηγόρος της μητέρας του παιδιού

Βιασμός 4χρονου: «Το παιδί δεν άφηνε με τίποτα να το ακουμπήσουν» – Όσα είπε ο δικηγόρος της μητέρας του παιδιού

Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση βιασμού του 4χρονου αγοριού από τον πατέρα του.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού ενός 4χρονου αγοριού από τον ίδιο του τον πατέρα αλλά και τη γιαγιά του. Ο εφιάλτης του 4χρονου παιδιού ξεκίνησε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, όταν ο 38χρονος πατέρας του, γιος ιερέα, πέρασε με τον 4χρονο μερικές ημέρες, καθώς είναι σε διάσταση με τη μητέρα του.

Όταν επέστρεψε, η μητέρα είδε μώλωπες στο κορμάκι του, και παράλληλα το παιδί είχε χάσει αρκετά κιλά και ύστερα από λίγες μέρες άρχισε να παρουσιάζει μία αλλόκοτη σεξουαλική συμπεριφορά, η οποία φυσικά θορύβησε τη μητέρα του.

Η ίδια πήρε λοιπόν την απόφαση να βιντεοσκοπήσει τον 4χρονο προκειμένου να το δείξει στους παιδοψυχολόγους και στον ιατροδικαστή.

Οι ανακριτικοί υπάλληλοι παρατήρησαν ότι η συμπεριφορά του παιδιού άλλαζε όταν άνοιγαν την κάμερα. Κάπως έτσι ανακάλυψαν πως ο πατέρας του βιντεοσκοπούσε τις αποτρόπαιες πράξεις.

«Τα παιχνίδια που έκανα με την γιαγιά και τον μπαμπά μετά τα βλέπαμε στην τηλεόραση» είπε χαρακτηριστικά ο 4χρονος.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το παιδί κακοποιήθηκε»

Ο δικηγόρος της μητέρας, Γιάννης Μαρακάκης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» της Σίσσυς Χρηστίδου, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε πως δεν έχει καμία αμφιβολία πλέον ότι το παιδί έχει κακοποιηθεί.

«Όσες φορές κι αν διαβάσω τα ντοκουμέντα που έχω στα χέρια μου δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το παιδί κακοποιήθηκε. Η μητέρα θεωρώντας ότι έχει εξισορροπήσει έως ένα βαθμό τις σχέσεις με τον πατέρα, συμφώνησε να έχουν την συνεπιμέλεια το παιδί. Από την απέναντι πλευρά,  άκουσα πολύ προσεκτικά την τοποθέτηση του πατέρα, ότι δηλαδή αυτό είναι ένα στρατηγικό σχέδιο για να αποξενωθεί το παιδί από τον πατέρα, εδώ έχει συμβεί το αντίθετο.

»Η μητέρα πριν από ένα χρόνο είχε επιλέξει να εκπροσωπηθεί στο δικαστήριο από τους δικηγόρους του πατέρα του παιδιού και συμφωνήθηκε η συνεπιμέλεια του παιδιού. Στα πλαίσιο αυτό, το παιδάκι έμεινε και με τον μπαμπά και την γιαγιά μέχρι την 1η Ιουλίου 2022».

Κατόπιν μίλησε για την κατάσταση του 4χρονου όταν επέστρεψε στη μητέρα του. Αποκάλυψε μάλιστα, πως η δικαιολογία του πατέρα ήταν πως το παιδί είχε πέσει από το ποδήλατο.

«Το παιδί ήταν καταβεβλημένο σε σχέση με το πώς είχε παραδοθεί στον πατέρα, είχε χάσει βάρος και μέσα στην ίδια ημέρα που το παρέλαβε η μητέρα είδε σημάδια στο σώμα του παιδιού, στα πόδια, στα χέρια και σε άλλα σημεία. Όταν κυλήσαν οι επόμενες μέρες ζήτησε η μητέρα εξηγήσεις από τον πατέρα, η αιτιολογία ήταν ότι το παιδί έπεσε από το ποδήλατο. Όταν πέρασαν οι μέρες και το παιδί εκδήλωνε αυτή την απόκοσμη σεξουαλική συμπεριφορά, θορύβησε την μητέρα» είπε συγκεκριμένα ο δικηγόρος.

«Το παιδί δεν άφηνε με τίποτα να το ακουμπήσουν»

«Κατά την διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ η ιατροδικαστής να συνεργαστεί με το παιδί. Το παιδί δεν άφηνε με τίποτα να ακουμπήσει τα επίμαχα σημεία η ιατροδικαστής. Στη συνέχεια συνέστησε στην μητέρα να πάει αμέσως στο εισαγγελέα να δείξει το οπτικό υλικό», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Ο κ. Μαρακάκης εξήγησε ότι δέχθηκε να αναλάβει την υπόθεση διότι είχε την πεποίθηση ότι στην εν λόγω περίπτωση υπάρχει ένα σοβαρό περιστατικό οικογενειακής κακοποίησης σε ένα παιδί που δεν γνωρίζει την σεξουαλικότητα του.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024