Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Όλα για τη ζωή μας: Η Χρύσπα και η Χριστίνα Βίδου προσκεκλημένες της εκπομπής του ΜΕGA

Όλα για τη ζωή μας: Η Χρύσπα και η Χριστίνα Βίδου προσκεκλημένες της εκπομπής του ΜΕGA

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μας ενημερώνει κάθε εβδομάδα για τις εξελίξεις στην επιστήμη της ιατρικής και μας δίνει χρηστικές πληροφορίες για την υγεία μας.

Κάθε Σαββατοκύριακο, στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μάς δείχνει όλα τα μυστικά για να βελτιώσουμε τη σωματική και ψυχική μας υγεία.

Τι θα δούμε το Σάββατο 4/2

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου η εκπομπή ερευνά τη σχέση μας με το φαγητό. Είναι γνωστό πως όσο περνούν τα χρόνια, η σχέση αυτή γίνεται όλο και πιο περίπλοκη. Καθημερινά, το χρησιμοποιούμε ως αγχολυτικό και καταφεύγουμε σ’ αυτό στις δύσκολες στιγμές. Και τότε ξεκινάει ένας φαύλος κύκλος που όσο περισσότερο τρώμε τόσο μεγαλύτερη ενοχή βιώνουμε. Κάπου εκεί, κάνουν την εμφάνισή τους και οι διατροφικές διαταραχές. Συχνά, μάλιστα, δεν τις αντιλαμβανόμαστε εγκαίρως.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται στο στούντιο της εκπομπής την τραγουδίστρια Χρύσπα, που μιλάει για τη δική της εμπειρία με την βουλιμία αλλά και πώς κατάφερε να βρει τελικά τις ισορροπίες της.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής, γίνεται λόγος για την «τιμωρία» στα παιδιά και ποια είναι τα όριά της. Επιπλέον μαθαίνουμε την αξία της συμβουλευτικής θεραπείας πριν αλλά και μετά τον γάμο.

Την Κυριακή 5/2

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου η εκπομπή ερευνά το ζήτημα του «σπιτικού φαγητού». Πολύς λόγος γίνεται γι’ αυτό τα τελευταία χρόνια. Ποια είναι όμως η πραγματική του αξία; Είναι απαραίτητα υγιεινό; Η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» βάζει στο «μικροσκόπιο» το σπιτικό φαγητό και αναδεικνύει τα οφέλη του αλλά και τη συμβολή του στο δέσιμο της οικογένειας αλλά και στη ψυχική μας ισορροπία.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η δημοσιογράφος- παρουσιάστρια Χριστίνα Βίδου, η οποία αγαπάει τη μαγειρική και το σπιτικό φαγητό.

Στην ίδια εκπομπή, εξετάζεται το πρόβλημα που υπάρχει συχνά στον εργασιακό χώρο και δεν είναι άλλο από τον «κακό συνάδελφο». Πώς μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά;

Τέλος, στην εκπομπή θα προβληθεί ένα βίντεο για τις outdoor moms, μια παρέα μαμάδων που κάνει βόλτες μαζί με τα νεογέννητα παιδιά της.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»

ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 08:50 ΣΤΟ MEGA

#OlaGiaTiZoiMas

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024